Το μήνυμα του Τάκη Χαρίτου για την επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Κομοτηνή

"Εύχομαι αυτή η επίσκεψη να είναι μόνο η αρχή για μία πιο στενή και πιο ουσιαστική σχέση της Προέδρου της Δημοκρατίας με την περιοχή μας".
Βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου-Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Κομοτηνή.

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Χαρίτου, προσκληθείς, παρέστη στην τελετή ανακήρυξης της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ως επίτιμης δημότισσας Κομοτηνής, που πραγματοποιήθηκε στην ανακαινισμένη Τσανάκλειο Σχολή (θυμηθείτε εδώ και εδώ).

Στη δήλωσή του ανέφερε:

«Είναι πολύ σημαντική η χρονική περίοδος κατά την οποία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέπτεται τη Ροδόπη και τη Θράκη. Τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας είναι παρόντα μπροστά στον κόσμο της εργασίας και της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας και απαιτούν σοβαρές και αξιόπιστες λύσεις. Είναι ανοιχτά τα μεγάλα μέτωπα των αμφισβητήσεων και των απειλών που δέχεται η χώρα μας, γι’ αυτό αποκτά μία ιδιαίτερη βαρύτητα η παρουσία της Προέδρου στη Θράκη.

Είμαι βέβαιος ότι η κα Πρόεδρος εξέφρασε το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού κόσμου με την επισήμανσή της ότι η Θράκη είναι και θα συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα ισονομίας και ισοπολιτείας. Γι’ αυτό ακριβώς έχουμε κατακτήσει ένα επίπεδο αρμονικής συμβίωσης, που δεν μπορεί ούτε να αμφισβητήσει ούτε να υπονομεύσει κανείς.

Εύχομαι η σημερινή επίσκεψη να είναι μόνο η αρχή για μία πιο στενή και πιο ουσιαστική σχέση της Προέδρου της Δημοκρατίας με την περιοχή μας».

Το μήνυμα του Τάκη Χαρίτου για την επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Κομοτηνή Το μήνυμα του Τάκη Χαρίτου για την επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Κομοτηνή Το μήνυμα του Τάκη Χαρίτου για την επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Κομοτηνή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood