Το μήνυμα του Γ. Βεζυργιαννίδη για τα 41 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ

"Χρέος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα που κάποιες πολιτικές δυνάμεις στο πρόσφατο παρελθόν προσπάθησαν χρησιμοποιώντας τον λαϊκισμό να τα αμφισβητήσουν, και να συμβάλλουμε με αποφασιστικότητα στην περαιτέρω ενίσχυση της Ευρώπης, για ένα πιο δίκαιο και ασφαλές μέλλον όλων των πολιτών".
ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Εν όψει της συμπλήρωσης 41 χρόνων από την ημέρα που με την υπογραφή του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή η Ελλάδα εντάχθηκε στην ευρωπαϊκή οικογένεια, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ροδόπης της ΝΔ, Γιάννης Βεζυργιαννίδης, δήλωσε:

“Συμπληρώνονται σήμερα 41 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης Προσχώρησης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα.

Η ένταξη της Ελλάδας στην τότε Ε.Ο.Κ.,νυν Ε.Ε., ισχυροποίησε τη χώρα μας, συνετέλεσε στη σταθεροποίηση και στην αναβάθμιση της ποιότητας της Δημοκρατίας και βοήθησε καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη.

Σήμερα το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινής αντιμετώπισης των σύγχρονων προκλήσεων είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Η Ευρώπη βρίσκεται προ γενναίων αποφάσεων που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο κοινό μας μέλλον.

Χρέος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα που κάποιες πολιτικές δυνάμεις στο πρόσφατο παρελθόν προσπάθησαν χρησιμοποιώντας τον λαϊκισμό να τα αμφισβητήσουν, και να συμβάλλουμε με αποφασιστικότητα στην περαιτέρω ενίσχυση της Ευρώπης, για ένα πιο δίκαιο και ασφαλές μέλλον όλων των πολιτών”.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood