Το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής αποχαιρετά το 2023 με μια μαγευτική συναυλία κλασσικής μουσικής

Από την Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Αλεξανδρούπολης.
Screenshot_131

Η Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Αλεξανδρούπολης και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης μας καλούν στην Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία Κλασικής Μουσικής με τίτλο «Άρωμα Βιέννης», το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:30 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, με ελεύθερη είσοδο.

Η επταμελής Ορχήστρα Δωματίου Αλεξανδρούπολης που αποτελείται από δύο βιολιά, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, φλάουτο και κρουστά, θα ερμηνεύσει ένα εορταστικό πρόγραμμα με γνωστές αγαπημένες μελωδίες και με ιδιαίτερη έμφαση στα Βιεννέζικα βαλς και πόλκες του Johann Strauss του νεότερου.

Το σύνολο εμφανίστηκε πρώτη φορά στις 14 Μαΐου 2023, ημέρα των Ελευθερίων της Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρονών από την απελευθέρωσή της, και αποτελείται από διακεκριμένους επαγγελματίες μουσικούς που κατοικούν, δραστηριοποιούνται και εργάζονται στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ ως καθηγητές μουσικής και ως εκτελεστές κλασικής μουσικής. Μοιράζονται, δε, την ανάγκη τους για προσφορά πολιτιστικής έκφρασης υψηλών προδιαγραφών με το κοινό της Περιφέρειας και επιδιώκουν να αποτελέσουν σταθερό σημείο αναφοράς της λόγιας δυτικής μουσικής. Με τη συνύπαρξή τους, και, έχοντας όλοι να καταθέσουν γνώσεις και εμπειρίες από το πλούσιο βιογραφικό τους, ευελπιστούν η Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Αλεξανδρούπολης να γίνει κοινός τόπος για τους επαγγελματίες μουσικούς όλων των αντίστοιχων φορέων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής αποχαιρετά το 2023 με μια μαγευτική συναυλία κλασσικής μουσικής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood