Το ΚΕΣΥ Ροδόπης έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων τη φετινή σχολική χρονιά για την αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων που προέρχονται από την πίεση των επικείμενων εξετάσεων.

Το ΚΕΣΥ Ροδόπης είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου γονέα για το παιδί του, ο οποίος υποβάλει το αίτημά του τηλεφωνικά ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και ορίζεται ραντεβού υποστήριξης.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα στο fb “ΚΕΣΥ Ροδόπης – Επαγγελματικός Προσανατολισμός”.

Στη συνέχεια, το αρμόδιο μέλος ΕΕΠ ή εκπαιδευτικός του ΚΕΣΥ, ή η Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, επικοινωνεί με τον ενδιαφερόμενο.

Η υποστήριξη παρέχεται εξ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή μέσω Skype. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης μέσω πλατφόρμας webex. Ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα δια ζώσης υποστήριξης, με χρήση self test.

ddffc64f keddy rodopis 950x600 1Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων το ωράριο της υπηρεσίας μπορεί να τροποποιηθεί μέχρι τις 19:00 σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των ΚΕΣΥ.

Η ιστοσελίδα του ΚΕΣΥ Ροδόπης ενημερώνεται καθημερινά με νέα και επίκαιρες ανακοινώσεις. Επίσης έχουν αναρτηθεί, παιδαγωγικό υλικό, οδηγίες για γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, καθώς και υπερσύνδεσμοι άλλων φορέων.

Στοιχεία επικοινωνίας του ΚΕΣΥ Ροδόπης: