Το inkomotini.news έχει καθιερωθεί ως βασική επιλογή ενημέρωσης για χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου – κατοίκους της Κομοτηνής, της Ροδόπης, της Θράκης, της Ελλάδας ευρύτερα, αλλά και του εξωτερικού.

Μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, απόδημοι Ροδοπίτες ή Θρακιώτες, παλιοί φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην Κομοτηνή και άνθρωποι που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχουν δημιουργήσει δεσμούς με τον τόπο μας, φροντίζουν να έχουν στα «αγαπημένα» τους το Inkomotini.news, ώστε με ένα κλικ να ενημερώνονται έγκαιρα κι αξιόπιστα για ό,τι συμβαίνει εδώ. Όσο μακριά κι αν βρίσκονται εκείνοι…

Και η αλήθεια είναι ότι ένας ικανός αριθμός καθημερινών αναγνωστών μας βρίσκεται – είτε προσωρινά, είτε μόνιμα – αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Κομοτηνή.

Ενίοτε φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν, αποστέλλοντάς μας όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα (θυμηθείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) και τα χαιρετίσματά τους. Η σημερινή μέρα μας επιφύλαξε μια ακόμη τέτοια ευχάριστη έκπληξη. Μέσω των φωτογραφιών που επισυνάπτονται, η φίλη και αναγνώστρια Μάγδα μας επιβεβαίωσε πως το inkomotini.news είναι και στην κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη!

Την ευχαριστούμε θερμά και της ευχόμαστε…πολλά ταξίδια!