Το “Giorgos Antoniadis Photography Studio” ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται

Το "Giorgos Antoniadis Photography", η συνέχεια του ιστορικού "Photo Lux", που 56 χρόνια τώρα έχει φωτογραφίσει γενιές Κομοτηναίων, φοιτητών, επισκεπτών και των σημαντικότερων τοπικών γεγονότων, ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται με μια ολοήμερη γιορτή γεμάτη δώρα και εκπλήξεις!
4C2A0847_fb
  • Το “Giorgos Antoniadis Photography”, η φυσική συνέχεια του ιστορικού “Photo Lux”, που 56 χρόνια τώρα έχει φωτογραφίσει γενιές Κομοτηναίων, φοιτητών, επισκεπτών και των σημαντικότερων τοπικών γεγονότων, ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται με μια ολοήμερη γιορτή γεμάτη δώρα και εκπλήξεις!

Νέα όψη απέκτησε το φωτογραφικό στούντιο “Giorgos Antoniadis Photography” του Γιώργου Αντωνιάδη και της ομάδας του στον κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της Βενιζέλου.

Και επειδή κάθε νέα αρχή είναι ευκαιρία γιορτής, η ομάδα του στούντιο αποφάσισε να γιορτάσει παρέα με όλους όσους διαχρονικά εμπιστεύονται τις ωραιότερες και πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής τους, κυριολεκτικά στα χέρια και τα φωτογραφικά τους «κλικ».

Αυτή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ στον χώρο του καταστήματος θα στηθεί μια μικρή γιορτή, με εδέσματα, μουσική αλλά και πλούσια δώρα, και μάλιστα πρακτικά, όπως οι προσφορές που θα «τρέχουν» αποκλειστικά την ημέρα της γιορτής και αφορούν σε πακέτα γάμου με έκπτωση 150 ευρώ.

Οι προσφορές της ημέρας περιλαμβάνουν επίσης το δώρο της προσωποποιημένης κούπας με κάθε παραγγελία αξίας άνω των 10 ευρώ, καθώς και την έκπτωση 10 ευρώ σε κάθε πακέτο εκτύπωσης 100 φωτογραφιών 10X15cm.

Παράλληλα, στα social media του “Giorgos Antoniadis Photography”, «τρέχει» ήδη διαγωνισμός με πλούσια δώρα, μεταξύ των οποίων, Photo Book με 40 φωτογραφίες της επιλογής σας, σετ γραφείου (1 κούπα + 1 σουβέρ + 1 mousepad) με εκτύπωση της επιλογής σας, back pack (τσαντάκι γυμναστηρίου), shopping bag λινή (τσάντα για ψώνια) με εκτύπωση της επιλογής σας, καθώς και μαξιλάρι λινό με εκτύπωση της επιλογής σας.

Το "Giorgos Antoniadis Photography Studio" ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται

Το “Giorgos Antoniadis Photography” γιορτάζει τον νέο του εαυτό και προσκαλεί παλαιότερους και νέους φίλους να γεμίσουν από κοινού το πρώτο φωτογραφικό άλμπουμ της νέας τους εποχής!

Το "Giorgos Antoniadis Photography Studio" ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται Το "Giorgos Antoniadis Photography Studio" ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται Το "Giorgos Antoniadis Photography Studio" ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται Το "Giorgos Antoniadis Photography Studio" ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται Το "Giorgos Antoniadis Photography Studio" ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται Το "Giorgos Antoniadis Photography Studio" ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται Το "Giorgos Antoniadis Photography Studio" ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται Το "Giorgos Antoniadis Photography Studio" ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται Το "Giorgos Antoniadis Photography Studio" ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται Το "Giorgos Antoniadis Photography Studio" ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται Το "Giorgos Antoniadis Photography Studio" ανανεώθηκε και μας επανασυστήνεται

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood