Το ερώτημα από τη Θράκη του Νίκου Αρβανίτη, προς Τσίπρα-Ανδρουλάκη

Ζεϋμπέκ – Μπαράν: Η αφοσίωσή τους στον Μετέ, διαβατήριο για μια θέση στα ψηφοδέλτια ΣΎΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

“Ζεϋμπέκ – Μπαράν: Η αφοσίωσή τους στον Μετέ, διαβατήριο για μια θέση στα ψηφοδέλτια ΣΎΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ”, είναι ο τίτλος άρθρου του Νίκου Αρβανίτη, με το οποίο ο δημοσιογράφος που έχει στοχοποιηθεί από τους μηχανισμούς του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής σχολιάζει την αρθρογραφία των παραπάνω βουλευτών στο αφιέρωμα στον μακαρίτη ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ που φιλοξενεί το τελευταίο τεύχος του μηνιαίου διαδικτυακού περιοδικού “Πυξίδα” του “Συνδέσμου Αποφοίτων της Μειονότητας Δυτικής Θράκης”.

Το 50σέλιδο αφιέρωμα περιλαμβάνει κείμενα που υπογράφουν άνθρωποι του στενού κύκλου συνεργατών του εκλιπόντος, “μέλη των παρακρατικών οργανώσεων των εγκάθετων της Άγκυρας στη Θράκη”, όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Σε ανάρτησή του, μάλιστα, καλεί τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΛΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, να απαντήσουν σε ένα ερώτημα.

Η ανάρτηση του Ν. Αρβανίτη:

“Σε ειδικό αφιέρωμα του μηνιαίου διαδικτυακού περιοδικού “Πυξίδα”, του “Συνδέσμου Αποφοίτων της Μειονότητας Δυτικής Θράκης”, για τον παραμουφτή Αχμέτ Μετέ, υπογράφουν δύο κείμενα οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ.κ. Χουσεΐν Ζεϋμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ) και Μπουρχάν Μπαράν (ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ) – (Νο2 και Νο3 διώκτες μου).
Το ερώτημα που διατυπώνω ευθέως, είναι το εξής:
Κύριοι Τσίπρα και Ανδρουλάκη, υπάρχουν δύο τινά: ή εγώ είμαι ακροδεξιός ή οι βουλευτές σας υμνητές ενός παράτυπου ιερατείου που μάλιστα στο πρόσωπο του αειμνήστου Αχμέτ Μετέ ταυτίστηκε με ό,τι πιο ανθελληνικό υπήρξε στη Θράκη τις τελευταίες δεκαετίες. Διαλέξτε…”.
Το ερώτημα από τη Θράκη του Νίκου Αρβανίτη, προς Τσίπρα-Ανδρουλάκη Το ερώτημα από τη Θράκη του Νίκου Αρβανίτη, προς Τσίπρα-Ανδρουλάκη Το ερώτημα από τη Θράκη του Νίκου Αρβανίτη, προς Τσίπρα-Ανδρουλάκη Το ερώτημα από τη Θράκη του Νίκου Αρβανίτη, προς Τσίπρα-ΑνδρουλάκηΤο ερώτημα από τη Θράκη του Νίκου Αρβανίτη, προς Τσίπρα-Ανδρουλάκη
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood