Το Επιμελητήριο Έβρου θα συμμετάσχει – σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (K.E.E.E.) – στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα πραγματοποιηθεί 7-15 Σεπτεμβρίου με τιμώμενη χώρα την Ινδία και με σειρά παράλληλων εκδηλώσεων και δρωμένων.

Η 84η ΔΕΘ είναι μια έκθεση B2CB2B, αλλά και B2G (business to government), με έμφαση στο επιχειρείν, στα επιτεύγματα καινοτομίας και στις νέες τεχνολογίες (Τεχνητή Νοημοσύνη, Robotics, Big Data, Internet Of Things κ.α.).

Στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του, το Επιμελητήριο θα προμηθευθεί εκθεσιακό χώρο ο οποίος θα διατεθεί δωρεάν στα μέλη του κατόπιν αίτησης συμμετοχής.

Το Επιμελητήριο καλύπτει όλα τα κόστη συμμετοχής στην έκθεση πλην εκείνων της μεταφοράς, της διαμονής και της διατροφής.
Ειδικές παρεμβάσεις και προθήκη εξοπλισμού, είναι εφικτό να γίνουν, κατόπιν συνεννόησης με το Επιμελητήριο.
Τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου που επιθυμούν να λάβουν μέρος, καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα https://forms.gle/9GB5rUMQg2mg2Jfa8
Οι αιτήσεις ενδιαφερομένων υποβάλλονται μέχρι και τις 27 Ιουλίου και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Με την παραλαβή της φόρμας το αρμόδιο τμήμα Μάρκετινγκ & Διεθνών Σχέσεων του Επιμελητηρίου θα επικοινωνήσει με τους ενδιαφερομένους για τις διαδικασίες, και επιπρόσθετα οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τον πρότυπο οδηγό συμμετοχής στη διοργάνωση, σκοπός του οποίου είναι η κατάρτισή τους και η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της εταιρικής παρουσίας, τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας όσο και τακτικών.
Για διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2551035848 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο marketing@evroschamber.gr (υπεύθυνος επικοινωνίας Λεωνίδας Σκερλετόπουλος).
“Το Επιμελητήριο Έβρου παραμένει δίπλα στις επιχειρήσεις του τόπου. Σκοπός μας είναι η στήριξη των μελών μας και κύριος στόχος η παροχή μέσων και εργαλείων για την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τα μέλη που θα συμμετάσχουν στην έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ελλάδα με διεθνή προβολή και χιλιάδες επισκέπτες“, αναφέρουν τα στελέχη του Επιμελητηρίου Έβρου.