Το “ευχαριστώ” του Γιάννη Γκαράνη “σε όλες και σε όλους που αγωνίστηκαν μαζί μας, χωρίς να σκεφτούν κόπο, χρόνο, ξενύχτια και ανταπόδοση!”

"Προλάβαμε τον όλεθρο που μας απείλησε - Δικαιώθηκαν οι πολιτικές μας επιλογές να επενδύσουμε το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών δυνάμεων του Δήμου μας στην Κοινωνική Μέριμνα".
369983291_10224073896818270_8228407168817905792_n

Με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, κάνει έναν συνοπτικό απολογισμό της αντιμετώπισης της πύρινης λαίλαπας στη Ροδόπη και στην Κομοτηνή, υπογραμμίζοντας την επάρκεια και την αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού και της σύνολης υποδομής του Δήμου Κομοτηνής και εκφράζοντας“τεράστιο, δημόσιο ευχαριστώ, σε όλες και σε όλους που αγωνίστηκαν μαζί μας, χωρίς να σκεφτούν κόπο, χρόνο, ξενύχτια και ανταπόδοση!”.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Ήταν εκείνες οι κρίσιμες στιγμές, τότε που ο φόβος της καταστροφής κυριαρχούσε παντού, που δικαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις πολιτικές μας επιλογές να επενδύσουμε το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών δυνάμεων του Δήμου μας στην Κοινωνική Μέριμνα.

Τότε που η φωτιά κατέκαιε τη Θράκη μας και απειλούσε και τον Δήμο Κομοτηνής, κι εμείς ήμασταν εκεί, όρθιοι στις επάλξεις. Μαζί με το προσωπικό της Κοινωνικής μας υπηρεσίας, που η προσφορά τους ξεπέρασε κάθε όριο, χρόνου, καθήκοντος και αυτοθυσίας, επί 24ώρου βάσης ήμασταν έτοιμοι να συνδράμουμε όλους όσους μας χρειάστηκαν.

Με υποδομές, εξοπλισμό, ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα, ο Δήμος Κομοτηνής υπήρξε σημείο κοινωνικής αναφοράς, περίθαλψης και στήριξης, για τους δημότες του αλλά και για τους πληγέντες όλων των Δήμων της Θράκης.

Κι όταν η φωτιά απείλησε και τους δικούς μας οικισμούς, αυτούς της Γρατινής, του Στυλαρίου και των Σιδηράδων, πάλι ήμασταν στις επάλξεις. Με τη στενή συνεργασία του Στρατού, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Ερυθρού Σταυρού και των Εθελοντών, προλάβαμε τον όλεθρο που μας απείλησε.

Τα μηχανήματά μας και το προσωπικό – τεχνικό, διοικητικό, και αυτό της κοινωνικής μας υπηρεσίας – δώσαν μαζί μας έναν τιτάνιο αγώνα.

Ως Δήμαρχος αυτής της πόλης, εκ μέρους των ανθρώπων που πόνεσαν και φοβήθηκαν αυτές τις δύσκολες ώρες, οφείλω ένα τεράστιο, δημόσιο ευχαριστώ, σε όλες και σε όλους που αγωνίστηκαν μαζί μας, χωρίς να σκεφτούν κόπο, χρόνο, ξενύχτια και ανταπόδοση!“.

Το "ευχαριστώ" του Γιάννη Γκαράνη "σε όλες και σε όλους που αγωνίστηκαν μαζί μας, χωρίς να σκεφτούν κόπο, χρόνο, ξενύχτια και ανταπόδοση!" Το "ευχαριστώ" του Γιάννη Γκαράνη "σε όλες και σε όλους που αγωνίστηκαν μαζί μας, χωρίς να σκεφτούν κόπο, χρόνο, ξενύχτια και ανταπόδοση!" Το "ευχαριστώ" του Γιάννη Γκαράνη "σε όλες και σε όλους που αγωνίστηκαν μαζί μας, χωρίς να σκεφτούν κόπο, χρόνο, ξενύχτια και ανταπόδοση!"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood