Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) συμμετέχει και φέτος στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

  • Στη Θέση 22 (stand 22), στο Περίπτερο AKADEMIA 14.

Ο χώρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελέσει κόμβο συνάντησης της Ακαδημαϊκής Κοινότητας. Το εξειδικευμένο προσωπικό που θα παρευρίσκεται στον χώρο θα είναι εκεί για να πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τον μεγάλο αριθμό Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων που προσφέρει το Ίδρυμα, καθώς και τις παροχές για τους φοιτητές.

Παράλληλα, Καθηγητές των Προγραμμάτων θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με το αντικείμενο των Σχολών τους. Συγκεκριμένα, θα λάβουν χώρα στην αίθουσα Akademia στο Περίπτερο 14 οι παρακάτω ομιλίες:

  • Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:45, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ, Ιωάννης Καλαβρουζιώτης θα παρουσιάσει τα Προγράμματα Σπουδών της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
  • Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, η Δρ. Ελισάβετ Γεωργιάδου, συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΣΕΠ) του ΕΑΠ, θα παρουσιάσει τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών: Γραφικές Τέχνες – Πολυμέσα, Σχεδιασμός Φωτισμού, Ακουστικός Σχεδιασμός και Ψηφιακός Ήχος.
  • Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:15, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ, Αντώνης Λιοναράκης, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Συγγραφή και παρουσίαση επιστημονικής εργασίας: τι κάνω και πως».
  • Επίσης την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, και ώρα 17:00, ο Γιώργος Γκαντζιάς, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων», θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Η Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων: Επενδύοντας στις Πολιτιστικές Δραστηριότητες και της Χορηγίες».
  • Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:15, με αφορμή τη δημιουργία του νέου Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Τουρισμού» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ, ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας Σχολής Γιώργος Μ. Αγιομυργιανάκης, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα “Εξελίξεις στον Τουριστικό κλάδο, η θέση της Ελλάδας και ο ρόλος της Εκπαίδευσης”.