Συνεχίζεται από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης η ενημέρωση των μαθητών της Γ’ Λυκείου της Θράκης, για τις οκτώ Σχολές και τα δεκαοκτώ Τμήματα του Πανεπιστημίου και τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων τους.
Ο πρώτος κύκλος ενημερώσεων πραγματοποιήθηκε προ δύο εβδομάδων, και αφορούσε τους μαθητές της Ροδόπης. Ο δεύτερος, που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 12 του μήνα, απευθύνεται στους μαθητές του Έβρου. Θα ακολουθήσει η ενημέρωση των μαθητών της Ξάνθης, ενώ κατόπιν η δράση θα επεκταθεί και σε τελειόφοιτους Λυκείων της υπόλοιπης χώρας.
“Τα Τμήματα του ΔΠΘ μπορούν να βοηθήσουν τους φοιτητές τους να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα”, σημειώνει η αντιπρύτανης ακαδημαϊκών υποθέσεων και φοιτητικής μέριμνας του ΔΠΘ, Καθηγήτρια Ζωή Γαβριηλίδου, ευχαριστώντας τους συναδέλφους της του ΔΠΘ “για την προθυμία τους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, μιλώντας στους μαθητές!”.
img 20181015 101133 4cs antigrafo
Η αντιπρύτανης ακαδημαϊκών υποθέσεων και φοιτητικής μέριμνας του ΔΠΘ, Καθηγήτρια Ζωή Γαβριηλίδου.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που υλοποιείται σε συνεργασία με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα οικεία Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης, στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων.
ΔΠΘ