Το Μικρό Θέατρο Λάρισας συμπληρώνοντας αισίως τα δέκα χρόνια συνεπούς παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου, για ένατη χρονιά θα παρουσιάσει στην πόλη μας μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών αλλά και στις μνήμες των μεγαλύτερων: “Το ασχημόπαπο” του Hans Christian Andersen.

Σε πλήρη θεατρική μορφή και απόδοση, η ιστορία του ασχημόπαπου που αποτελεί τον “ύμνο” της αποδοχής, της κατανόησης και της διαφορετικότητας, πλαισιωμένη από υπέροχες μουσικές, έρχεται να συναρπάσει τους μικρούς αλλά και να θυμίσει στους μεγαλύτερους την αθώα τους παιδική πλευρά!

Λίγα λόγια για το έργο…
Ένα παπάκι διαφορετικό από τα άλλα σκάει το αυγό του και τους ξαφνιάζει όλους. Είναι τόσο άσχημο που κανένας δεν θέλει να το βλέπει! Έτσι αναγκάζεται να πάρει τον δρόμο του και να φύγει μακριά, ελπίζοντας ότι θα βρει κάποιους που ίσως μπορέσουν να υποφέρουν την ασχήμια του. Το ασχημόπαπο, μόνο πια, στην άκρη του δάσους, ψάχνει απεγνωσμένα για την οικογένειά του. Ο χειμώνας βαρύς και αδυσώπητος, έρχεται να δυσκολέψει τις προσπάθειές του, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως ο χειμώνας δεν είναι ο μόνος του εχθρός. Το ασχημόπαπο και ο καινούργιος του φίλος, ο Τιμόθεος Γαλοπούλας, θα βρεθούν αντιμέτωποι και με τον κυνηγό! Η φιλία, όμως, η συνεργασία και η αλληλεγγύη, θα βοηθήσουν τους δύο φίλους να τα καταφέρουν. Το παπάκι όμως μεγαλώνει, κι ύστερα από πολλές περιπέτειες, με επιμονή, θάρρος και ελπίδα, κατορθώνει τελικά να γίνει από …ασχημόπαπο, ένας πανέμορφος κύκνος!

Έργο διασκεδαστικό, οικολογικό, συναισθηματικό και κατά του bullying, που αναδεικνύει πραγματικές αξίες, χαρίσματα και ικανότητες, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση των παιδιών.

Επενδυμένο με υπέροχη μουσική και πρωτότυπα τραγούδια, καθώς και εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, “παρασύρει” τα παιδιά σε μια μαγική ατμόσφαιρα διασκεδάζοντάς τα και γεμίζοντάς τα συναισθήματα αγάπης και ανθρωπιάς.

Ένα έργο για όλη την οικογένεια.

Η συνέχεια επί σκηνής!

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ ΒΟΙΝΑ , ΜΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ , ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΔΗ ΨΑΡΑΚΟΥ & ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Συντελεστές: Κείμενο-Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, Σκηνογραφία: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ, Κοστούμια: ΤΕΤΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ, Σχεδιασμός Φωτισμών: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΥ, Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, Ειδικές Κατασκευές: ΣΑΚΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Δημόσιες Σχέσεις: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, Τεχνικός Σκηνής: ΣΑΚΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ, Ζωγραφική: ΜΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑ.

03bad5d8 47 8x67 6posterasxhmopapo komothnhΣτο Πολιτιστικό Κύτταρο-ΡΕΞ, της Κομοτηνής, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, δύο παραστάσεις: 17:15 και 19:15

Προπώληση εισιτηρίων: 8 ευρώ, στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο, 25310-84040
Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο: 10 ευρώ.

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών)

Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974797109

INFO: W: www.mikro-theatro.gr / E: mikrotheatrolarisas@gmail.com / Τ: 2410-549777.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ SMS ή ΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ.