Για το απόγευμα της Κυριακής μετατέθηκε η παράσταση των Dromococmicas με τίτλο MUAMBA, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο, αλλά αναβλήθηκε λόγω του καιρού.

Η παράσταση, που είναι ενταγμένη στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ «Μαγεμένο Πάρκο», θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα της Κυριακής, στο Ίδρυμα Παπανικολάου.

Το απόγευμα της Κυριακής η παράσταση «MUAMBA των DromococmicasΗ MUAMBA είναι μία διαδραστική παράσταση με στοιχεία κλόουν, μιμικής, θεάτρου δρόμου, σωματικού θεάτρου, ακροβατικών, μουσικής, μαγικών και χορού. Μέσα από την εξέλιξη της δράσης και τη συμμετοχή του κοινού, συχνά οι ρόλοι του «αφηγητή» και του «κλόουν» αλλάζουν και η MUAMBA μεταμορφώνεται σε μία πραγματική γιορτή.

Μία μαγική θεατρική δράση, ευπροσάρμοστη σε κάθε θεατρικό ή μη χώρο, που απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας και καταφέρνει μέσα από το έξυπνο χιούμορ και τη ζωντάνια της να παρασύρει και τους μεγάλους.

Ο Lord Byron, ένας τσαρλατάνος, ευέλικτος καλλιτέχνης και η αδέξια βοηθός του Signorina, παρουσιάζουν το MUAMBA show τους.

Ανάμεσα σε κωμικά νούμερα, μαγικά κόλπα, ακροβατικά και ακούσια σαμποτάζ της Signorina, η παράσταση ακροβατεί στα όρια της αλήθειας και της φάρσας. Στο ακροατήριο αιωρείται διαρκώς η ελπίδα για ένα μεγάλο φινάλε… ότι κάτι σπουδαίο στο τέλος θα συμβεί…