Το A.C.T. θα βραβεύσει την καλύτερη ιδέα πρόληψης & αντιμετώπισης πανδημιών

Στο πλαίσιο του 7ου διαγωνισμού επιχειρηματικού πλάνου «John & Mary Pappajohn Business Plan Competition», τα χρηματικά έπαθλα του οποίου προσφέρει ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας John Pappajohn.
papajohn_extension
  • Η οργανωτική επιτροπή του 7ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικών Ιδεών “John and Mary Pappajohn Business Plan Award” που διοργανώνει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του American College of Thessaloniki, αποφάσισε να δώσει ένα από τα πέντε βραβεία του, στην καλύτερη από τις ιδέες που θα αφορούν την πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία, αποτροπή μετάδοσης και διαχείριση πανδημιών/επιδημιών.

Έως και την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων στον διαγωνισμό επιχειρηματικού πλάνου «John & Mary Pappajohn Business Plan Competition» που διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του American College of Thessaloniki.
Λόγω των ιδιαίτερων και δύσκολων καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί εξ αιτίας του κορωνοϊού, η οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού αποφάσισε να προσφέρει ένα τουλάχιστον από τα πέντε χρηματικά βραβεία, ύψους 4.000 ευρώ, σε πρόταση που θα αφορά σε έργο σχετικό με την πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία, μετάδοση, διαχείριση, logistics, πανδημιών και επιδημιών, υπό την προϋπόθεση πως η πρόταση θα καλύπτει τις προδιαγραφές όσον αφορά στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, καθώς και τις υπόλοιπες προϋποθέσεις του διαγωνισμού.
Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στην ενίσχυση και την υποστήριξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών που μπορούν να εξελιχθούν σε βιώσιμες επιχειρήσεις, μέσω των χρηματικών επάθλων που προσφέρει ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας John Pappajohn.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την ιδέα για το επιχειρηματικό πλάνο τους μέχρι και την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 στο www.act.edu/pappajohn-awards
Η περιγραφή της ιδέας δεν πρέπει να ξεπερνάει τις τριακόσιες λέξεις, και πρέπει να περιλαμβάνει:
  • το προτεινόμενο προϊόν/υπηρεσίας.
  • το αγοραστικό κοινό στο οποίο στοχεύει.
  • το μοντέλο εσόδων της προτεινόμενης ιδέας (revenue model).
  • τον νεωτερισμό/καινοτομία που χαρακτηρίζει την ιδέα.

Η συμμετοχή και μόνο στον διαγωνισμό Pappajohn αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για κάθε διαγωνιζόμενο να δοκιμάσει την ιδέα του σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και να δικτυωθεί με φορείς και οργανισμούς που θα τον βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του εγχειρήματος του.

Επιπλέον, η επιτυχία στον διαγωνισμό, πέρα από το χρηματικό έπαθλο,  λειτουργεί ως διαβατήριο για την εξεύρεση συνεργατών και επενδυτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε επόμενα στάδια.

Παράλληλα, το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, οργανώνει προγράμματα που προσφέρουν δωρεάν γνώση σε βασικούς τομείς της επιχειρηματικής πραγματικότητας, καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση από πεπειραμένους επιχειρηματίες μέσω του δικτύου μεντόρων και συνεργατών που έχει αναπτύξει.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood