Το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής δημιουργεί έναν καλύτερο κόσμο! Αξίζει την ψήφο μας!

Το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής για πρώτη φορά φέτος δηλώνει "παρών" στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, λαμβάνοντας μέρος με δέκα συμμετοχές. Δείτε τις και υποστηρίξετε την αξιέπαινη προσπάθεια του σχολείου της πόλης μας μέσα από την Ανοικτή Ψηφοφορία Κοινού!
dgcnbpywsaasuzr_orig

Το 3ο Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.) Κομοτηνής φέτος δηλώνει για πρώτη φορά “παρών” στον 3ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

«Bravo schools – Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο», είναι ο τίτλος του διαγωνισμού, που διοργανώνει η QualityNet Foundation, και ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας.

Στόχος του διαγωνισμού, είναι η ανάδειξη των εκπαιδευτικών προσεγγίσεων που σχετίζονται και προωθούν ολοκληρωμένα τα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Το 3ο ΓΕ.Λ. Κομοτηνής λαμβάνει μέρος με δέκα συμμετοχές. Δείτε τις και υποστηρίξτε την αξιέπαινη προσπάθεια του σχολείου της πόλης μας μέσα από την Ανοικτή Ψηφοφορία Κοινού: https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-school/3o-geniko-lykeio-komothnhs.665.html

Το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής δημιουργεί έναν καλύτερο κόσμο! Αξίζει την ψήφο μας!

Θεματική ενότητα “ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ”

  • Ανακύκλωση στο σχολείο (Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή – Παγκόσμιος Στόχος 12).

Θεματική ενότητα “ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ”

  • Αξιοποιώντας την 7η Τέχνη για την πρόληψη φαινομένων σχολικής βίας (Ειρήνη, δικαιοσύνη και ισχυροί θεσμοί – Παγκόσμιος Στόχος 16).
  • Ασφάλεια στο διαδίκτυο (Ποιοτική εκπαίδευση – Παγκόσμιος Στόχος 4).

Θεματική ενότητα “ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ”

  • Ψηφιακό σχολικό περιοδικό: Ανακύκλωσε…τώρα (Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή – Παγκόσμιος Στόχος 12).
  • Εφαρμογή μηχανογράφησης κάδων ανακύκλωσης: E-RecycleBin (Δράση για το Κλίμα –
    Παγκόσμιος Στόχος 13).
  • “Έξυπνος” Κάδος Ανακύκλωσης (Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή -Παγκόσμιος Στόχος 12).
  • “Έξυπνα” φανάρια κατά τη διάρκεια της νύχτας (Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες -Παγκόσμιος Στόχος 11).
  • Εφαρμογή E-G3L (Ποιοτική Εκπαίδευση – Παγκόσμιος Στόχος 4).
  • Η γυναικεία ισχύς εν τη ευρωπαϊκή “ενώσει” (Ισότητα των Φύλων – Παγκόσμιος Στόχος 5).
  • Τέχνη…γένους θηλυκού (Ισότητα των Φύλων – Παγκόσμιος Στόχος 5).
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood