Τις Σάπες επισκέφθηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Ένα από τα θέματα που συζήτησε με τον Δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο, είναι και η ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στα γεωγραφικά όρια του Δήμου.
3 - 2022-12-29T153245.582

Με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο συναντήθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο πλαίσιο επίσκεψής του στην περιοχή των Σαπών σήμερα το μεσημέρι.

Η επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτών και προκειμένου να ευχηθεί στους ένστολους που υπηρετούν στην περιοχή.

Στρατηγός και Δήμαρχος είχαν εγκάρδια και εποικοδομητική συζήτηση από την οποία διεφάνηκε ότι  οι δύο άνδρες θα συνεχίσουν τη γόνιμη και δημιουργική συνεργασία που έχουν αναπτύξει.

Ένα από τα θέματα που συζήτησαν είναι και η ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, εφόσον αυτό εξυπηρετεί τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στην περίπτωση που έχει αποφασιστεί να ιδρυθούν νέα Κέντρα.  

Ακόμη ο Δήμαρχος συζήτησε με τον Αρχηγό το θέμα της ανέγερσης στρατιωτικών κατοικιών στις Σάπες, σε οικόπεδο που ο Δήμος προτίθεται να παραχωρήσει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την εξυπηρέτηση των στελεχών που υπηρετούν στις μονάδες της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε στον Στρατηγό πως αυτές οι επιλογές από την Πολιτεία θα προσφέρουν ύψιστες υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία, σε οικονομικό, κοινωνικό και δημογραφικό επίπεδο.

Τέλος, οι κ.κ. Χαριτόπουλος και Φλώρος αντάλλαξαν ευχές και ευχήθηκαν το νέο έτος να φέρει υγεία, ασφάλεια και ευημερία.

Τις Σάπες επισκέφθηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος Τις Σάπες επισκέφθηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος Τις Σάπες επισκέφθηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος Τις Σάπες επισκέφθηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood