Τις μελέτες για την ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στον Άρατο θα εκπονήσει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός “Κ. Καραθεοδωρή Α.Ε.”

Νέα Προγραμματική́ Σύμβαση, με στόχο την εκπόνηση μελετών για την αισθητική και περιβαλλοντική ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων της Κοινότητας Αράτου του Δήμου Αρριανών, υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Κομοτηνής, "Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.", Αθανάσιος Λάπατας, και ο Δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν.
image_6487327 (2)

Στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή αναπτυξιακών πρωτοβουλιών του Δήμου Αρριανών, που στοχεύουν στην αναβάθμιση του αστικού χώρου των οικισμών και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, συμβάλει καθοριστικά ο Οργανισμός “Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.” παρέχοντας συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη στην εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών για την ορθή, εμπρόθεσμη και άρτια υλοποίηση του έργου.

Η Αρχιτεκτονική και η Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη που αναλαμβάνει ο “Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.”, αφορούν σε καίριες επεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στην κοινότητα Αράτου το επόμενο διάστημα, όπως την ανακατασκευή της κεντρικής πλατείας και συμπλέγματος μικρότερων πλατειών, τη διασφάλιση της ασφαλούς κίνησης πεζών και ΑμεΑ, την αναβάθμιση και την εξασφάλιση ενεργειακά σύγχρονου δημοτικού φωτισμού, την κατασκευή αρδευτικού συστήματος, νέα πεζοδρόμηση και τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού.

Ο Πρόεδρος του “Κ. ΚΑΡΑΘΕΩΡΗ Α.Ε.”, Αθανάσιος Λάπατας, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε: «Βασική μας προτεραιότητα είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή κατάλληλων αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και η υλοποίηση έργων που  καλύπτουν τις ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης, συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία τους και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Προτάσσοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε., για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη των φορέων που τον επιλέγουν για επιστημονικό και τεχνικό σύμβουλο».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood