«Τήρηση του νόμου δεν σημαίνει μόνο ελέγχους στα λεωφορεία, αλλά και τήρηση του ωραρίου των σχολικών μετακινήσεων μέχρι τις 10 το βράδυ»

Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης.
ekdromessxoleio-1024x572.jpg

Υπέρ της τήρησης του νόμου που προβλέπει σχολικές μετακινήσεις μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μέχρι τις 10 το βράδυ, τάσσονται οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων.

Όπως τόνισαν τα μέλη του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης κατά τη διάρκεια έκτακτης γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο νόμος προβλέπει ρητά ότι «η άφιξη στον τόπο προορισμού ή η επιστροφή στο σχολείο ή σε χώρο που καθορίζεται από τον σύλλογο διδασκόντων, πραγματοποιείται το αργότερο έως τις 10 μ.μ. όταν η εκδρομή πραγματοποιείται οδικώς».

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση του Συνδέσμου υπέβαλλε αίτημα για την πραγματοποίηση συνάντησης, τόσο με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, όσο και με τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

«Μέλημα μας είναι να καταστήσουμε σαφές ότι τα τουριστικά λεωφορεία αποτελούν το πλέον ασφαλές μέσο μετακίνησης. Αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο με τη διενέργεια εντατικών ελέγχων στα οχήματά μας, αλλά με την τήρηση όλου του πλαισίου που μαφορά τις σχολικές μετακινήσεις», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Μιχάλης Πεζίκογλου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood