Την παράδοση στα σχολεία έφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής

Είναι γνωστό οτι οι εκδηλώσεις και οι δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αξία τους, γι' αυτό και έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.
Screenshot_559

Έτσι, εν όψει των εορτών που μας πέρασαν, ο σύλλογος ανταποκρίθηκε με χαρά σε προσκλήσεις από δύο σχολικές μονάδες.

Συγκεκριμένα:

  • Στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, μετά από πρόσκληση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, μέλη του συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών αποκάλυψαν τα μυστικά της τέχνης του αργαλειού. Ο αργαλειός “μάγεψε” τα παιδιά, τα οποία με μεγάλο ενδιαφέρον και ευλάβεια, τον περιεργάστηκαν, γνώρισαν τον κόσμο της υφαντικής τέχνης, και ύφαναν με ομολογουμένως περίσσεια ικανότητα!
  • Στο 10ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής, ο σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών δέχτηκε με χαρά πρόσκληση να συμμετάσχει στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με την αναπαράσταση του δρώμενου «Καμήλες και Ντιβιτζήδες». Μικροί και μεγάλοι ένωσαν τα χέρια τους σε έναν μεγάλο κύκλο, χορεύοντας, τραγουδώντας και πειράζοντας την καμήλα.

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για εμάς, από το να βλέπουμε τα χαμόγελα και τα γεμάτα ενθουσιασμό βλέμματα των παιδιών”, σημειώνει ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής, Αθανάσιος Καρακασίδης, και προσθέτει: “Είναι συγκινητικό και αισιόδοξο το γεγονός ότι τα παιδιά διψούν για την παράδοσή μας, και γι’ αυτό οι δράσεις μας είναι ανοιχτές σε όλους τους μαθητές του νομού μας, να τις γνωρίσουν και να τις ανακαλύψουν. Eλπίζουμε οι πρωτοβουλίες των παραπάνω σχολικών μονάδων να βρουν μιμητές”.

Την παράδοση στα σχολεία έφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής Την παράδοση στα σχολεία έφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής Την παράδοση στα σχολεία έφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής Την παράδοση στα σχολεία έφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής Την παράδοση στα σχολεία έφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής Την παράδοση στα σχολεία έφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής Την παράδοση στα σχολεία έφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής Την παράδοση στα σχολεία έφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood