Την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Αρριανών γνωστοποίησε ο Ταρκάν Μουλταζά

Ο Ταρκάν Μουλταζά εκφράζει ευχαριστίες προς το πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου και δηλώνει οτι θα συνεχίσει να τον στηρίζει όπως και την παράταξη της "Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης".
ΤΑΡΚΑΝ ΜΟΥΛΤΑΖΑ ΟΚ

Την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Αρριανών, γνωστοποίησε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υποδομών ΑΜ-Θ, Ταρκάν Μουλταζά, ο οποίος μάλιστα εν όψει της εν λόγω εξέλιξης, υπέβαλλε στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο την παραίτησή του. 

Ο Ταρκάν Μουλταζά εκφράζει ευχαριστίες προς το πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου και δηλώνει οτι θα συνεχίσει να τον στηρίζει όπως και την παράταξη της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης”.
Ολόκληρη η δήλωση του Ταρκάν Μουλταζά: 
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον αξιότιμο Περιφερειάρχη μας Χρήστο Μέτιο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου για δύο συνεχόμενες περιόδους συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο, και φυσικά για τις σημαντικές αρμοδιότητες που μου ανέθεσε (2018-2019 Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας / 2021-2022 Εντεταλμένος Σύμβουλος Ψηφιακής Πολιτικής / 2022-2023 Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών), και θα συνεχίσω να είμαι πάντα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και της παράταξης που με ανέδειξε πολιτικά.
Με αφορμή τη νέα πολιτική περίοδο που έχουμε μπροστά μας, προκειμένου να είμαι ακόμα πιο κοντά στον λαό μας και για να μπορέσω να πετύχω ακόμη πιο σημαντικά πράγματα για την περιοχή μας, έλαβα την απόφαση να θέσω στη διάθεση του κ. Μέτιου την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη από τις 16 Δεκεμβρίου 2022.
Τις ερχόμενες ημέρες θα προβώ και σε μια πιο αναλυτική δήλωση σχετικά με την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος του Δήμου Αρριανών.
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του τόπου μας για την έως τώρα στήριξή τους στο πρόσωπό μου.
Με τη στήριξη του λαού μας είμαι βέβαιος για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Για ένα καλύτερο αύριο με νέες ελπίδες”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood