Επίσκεψη στην ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ (τέως ΟΑΕΔ) Σαπών, όπου λειτουργούν τα τμήματα Βοηθών Φαρμακείου και Υπαλλήλων Διοικητικών & Οικονομικών Καθηκόντων, πραγματοποίησε ο Διοικητής του Οργανισμού Σπύρος Πρωτοψάλτης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο.

Ο κ. Πρωτοψάλτης ξεναγήθηκε στους χώρους που παραχωρήθηκαν (αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, γραφεία, βοηθητικοί χώροι, κ.τ.λ.) από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών και ευχήθηκε καλές σπουδές και πρόοδο στους σπουδαστές.

Την ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ επισκέφθηκε ο Σπ. ΠρωτοψάλτηςΠεραιτέρω τόνισε τη σημασία της επαγγελματικής εκπαίδευσης για την ένταξη των νέων στην αγορά εργασίας και επεσήμανε την προσφορά των Σχολών Μαθητείας της ΔΥΠΑ στην απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων και στην αμειβόμενη εργασιακή εμπειρία σε ειδικότητες αιχμής και υψηλής ζήτησης, όπως είναι αυτές των τμημάτων των Σαπών.

Ο κ. Χαριτόπουλος από την πλευρά του εξέφρασε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του κ. Πρωτοψάλτη ως μιας προσωπικότητας που έχει συνέπεια λόγων και έργων, καθώς η ίδρυση ΕΠΑΣ Μαθητείας στις Σάπες ήταν μία από τις προτάσεις που του είχε καταθέσει ο ίδιος προσωπικά και ο κ. Πρωτοψάλτης την έκανε πράξη. Ο Δήμαρχος επίσης τόνισε πως ο Δήμος θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τη λειτουργία των τμημάτων.

Την ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ επισκέφθηκε ο Σπ. Πρωτοψάλτης Την ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ επισκέφθηκε ο Σπ. Πρωτοψάλτης