Την Αναπτυξιακή Ροδόπης και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ επισκέφθηκε ο Ιλχάν Αχμέτ

Ενημερώθηκε για την πορεία των αναπτυξιακών προγραμμάτων.
340292641_232330832621658_1691628751254521095_n

Για την πορεία του προγράμματος LEADER της νέας περιόδου 2023-2027, ενημερώθηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ στην έδρα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Ροδόπης, από τον πρόεδρο του φορέα Νίκο Τσαλικίδη, τον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Λουρίκα, και τον γενικό διευθυντή Στάθη Κεφαλίδη. Ο Ιλχάν Αχμέτ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη δουλειά που γίνεται από την εταιρεία στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, καθώς όπως σημείωσε “η Αναπτυξιακή Ροδόπης αποτελεί χαρακτηριστικό υπόδειγμα πετυχημένης υλοποίησης του LEADER που λειτουργεί ως πιλότος σε πανελλαδικό επίπεδο”.

Ακόμη ο Ιλχάν Αχμέτ επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο σε μια συνάντηση στην οποία παρέστη και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Παύλος Δαμιανίδης. Όπως δήλωσε ο βουλευτής: “Επισκέφθηκα σήμερα τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο, με τον οποίον είχα μια αγαστή συνεργασία σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας που ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες. Είχαμε την ευκαιρία για μια γενική επισκόπηση της πορείας της Περιφέρειάς μας με τα αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκείνα που θα πρέπει να δρομολογηθούν κατά απόλυτη προτεραιότητα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται το φράγμα Κομψάτου, η θετική έκβαση της δωρεάς του ΙΣΝ για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής, η ολοκλήρωση των εγγειοβελτιωτικών έργων αλλά και η ανάσχεση της εικόνας διαρροής δυναμικών ηλικιών στο εξωτερικό. Παράλληλα δώσαμε έμφαση στο ταμείο ανάκαμψης και στις προοπτικές που εκπηγάζουν από αυτό για έργα ειδικά στο νομό Ροδόπης. Στη συνάντησή μας παραβρέθηκε και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Παύλος Δαμιανίδης, που συμβάλλει σε αυτή τη συνεργασία με τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του. Δεσμεύτηκα ότι και μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι και πάλι δίπλα στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση για να δούμε την Περιφέρειά μας όπως πραγματικά θέλουμε και οραματίζονται οι πολίτες της”.

Την Αναπτυξιακή Ροδόπης και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ επισκέφθηκε ο Ιλχάν Αχμέτ Την Αναπτυξιακή Ροδόπης και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ επισκέφθηκε ο Ιλχάν Αχμέτ Την Αναπτυξιακή Ροδόπης και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ επισκέφθηκε ο Ιλχάν Αχμέτ Την Αναπτυξιακή Ροδόπης και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ επισκέφθηκε ο Ιλχάν Αχμέτ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood