Την αγορά της Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής και εκ νέου υποψήφιος ως επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Γιάννης Γκαράνης, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του, επισκέφθηκε την αγορά της Κομοτηνής.
periodia-agora-1-1024x533

Σε ανακοίνωση της παράταξης τονίζεται:

“Σε κλίμα θετικής υποδοχής από πολίτες και εμπόρους διένειμε το έντυπο πρόγραμμα της «Κοινωνίας Πολιτών» και συζήτησε με τους δημότες πάνω σε αυτό.

Συνομίλησε μαζί τους για τα όσα έγιναν καθ’ όλη τη διάρκεια της παρούσας θητείας της Δημοτικής Αρχής, αλλά και για τα όσα δρομολογούνται για την επόμενη πενταετία: για τα έργα που αλλάζουν τη φυσιογνωμία του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Κομοτηνής και προσδίδουν στην πόλη μας μια νέα ταυτότητα, καθιστώντας την πόλο ανάπτυξης και έλξης”.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι: “Τα εμβληματικά έργα που οραματιστήκαμε, μελετήσαμε, σχεδιάσαμε, εντάξαμε και ξεκινούμε να υλοποιούμε, θα καταστήσουν τα επόμενα χρόνια την Κομοτηνή μια πόλη ιστορικής, εμπορικής και τουριστικής αναφοράς”.

Την αγορά της Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης Την αγορά της Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης Την αγορά της Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης Την αγορά της Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης Την αγορά της Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης Την αγορά της Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood