Τίμησαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου οι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου Κομοτηνής

Με ποιήματα, τραγούδια και θεατρικά στη σχολική γιορτή, συμμετέχοντας στην κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο, και φυσικά λαμβάνοντας μέρος στην παρέλαση του χωριού τους.
Screenshot_1446

“Το σχολείο μας ανταποκρίθηκε επάξια στην υλοποίηση των σχετικών εκδηλώσεων, και οι μαθητές και μαθήτριές μας συνδέθηκαν με την ιστορία και τις αξίες της 28ης Οκτωβρίου, και μετέδωσαν το μήνυμα της Εθνικής γιορτής μέσα από ποιήματα, τραγούδια και θεατρικά”, τονίζει η Διευθύντρια του σχολείου, Ανδρονίκη Παντελίδου, και απευθύνει “θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές για την εξαιρετική γιορτή!”.

Περεταίρω, υπογραμμίζει: “Η επέτειος του ΟΧΙ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη συνείδηση των πολιτών και στην ενίσχυση της εθνικής συνοχής. Η 28η Οκτωβρίου προσφέρει σε όλους μας μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε περισσότερα για την ιστορία και την ταυτότητα της χώρας. Ο εορτασμός αυτός ενισχύει το αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας και αναγνώρισης των ηρωικών πράξεων των προγόνων μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της χώρας μας. Αναδεικνύει την αξία της ελευθερίας και της δημοκρατίας, καθιστώντας την ενεργό πηγή έμπνευσης για τον πολιτισμό και την κοινωνία. Το “ΟΧΙ” δεν αποτελεί απλώς απόρριψη μιας εχθρικής εισβολής, αλλά και δήλωση της αποφασιστικότητας του ελληνικού λαού να υπερασπιστεί τις αξίες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Αυτό το μήνυμα παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο, καθώς υπογραμμίζει τη σημασία του αγώνα για τις δημοκρατικές αξίες σε κάθε εποχή. Δίνει την ευκαιρία για την ενίσχυση των δεσμών και της αλληλοκατανόησης μεταξύ των γενεών”.

Τίμησαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου οι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου Κομοτηνής Τίμησαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου οι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου Κομοτηνής Τίμησαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου οι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου Κομοτηνής Τίμησαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου οι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood