Μπορεί η πανδημία να οδήγησε αναγκαστικά σε προσωρινό κλείσιμο κάποιων δομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όμως το Δ.Σ. του Κέντρου βρίσκεται διαρκώς δίπλα στα εκπαιδευόμενα παιδιά των Παραρτημάτων.

Τόσο η Πρόεδρος του Κέντρου, Αναστασία Τζαμπαζλή, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., με ιδιαίτερη ευαισθησία, σε καθημερινή βάση καταδεικνύουν τον σεβασμό, το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκονται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία της τηλεκπαίδευσης και επικοινωνίας με τους περιθαλπόμενους των Παραρτημάτων, προκειμένου να μπορούν να έρχονται σε άμεση επαφή με τους εκπαιδευτές τους.

Εν όψει δε και των άγιων ημερών του Πάσχα, τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου έλαβαν την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις, να αγοράσουν δώρα (βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια, κατασκευές κ.λπ.) και να τα στείλουν στα παιδιά, συνοδεία και συγκεκριμένης επιστολής που απευθύνεται σε καθένα από αυτά χωριστά.

186187d5 2020 04 16 collage