Τηλεδιάσκεψη Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου για την καραντίνα στον Εχίνο Ξάνθης

Με εκπροσώπους φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας.
ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΤΙΟΥ ΓΙΑ ΕΧΙΝΟ (1)

Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, και με θέμα την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας στον οικισμό Εχίνο του Δήμου Μύκης, πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά για την κήρυξη του Εχίνου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κατά το διάστημα από 25 Μαρτίου μέχρι 7 Απριλίου, μετά και τον θάνατο του 77χρονου, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην περιοχή.

Τηλεδιάσκεψη Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου για την καραντίνα στον Εχίνο ΞάνθηςΣυζητήθηκαν ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν καθώς και τρόποι επίλυσής τους.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Σπυρίδων Βαρσάμης, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜΘ Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ξάνθης Πύραρχος Θεόδωρος Κοσμίδης, ο Γενικος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ Ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ξάνθης Αστυνομικός Διευθυντής Πασχάλης Γιώρης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Δ’ Σώματος Στρατού Συνταγματάρχης Μιχαήλ Θωμάς, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θράκης Σοφία Παπαναστασίου, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Ζωή Κοσμίδου, ο Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κώστας Χουβαρδάς, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Λουκάς Γεωργίου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ξάνθης Λάμπρος Τσούργιαννης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ξάνθης Ευστάθιος Βαφειάδης.

Κλείνοντας την τηλεδιάσκεψη ο κ. Μέτιος τόνισε στους συνομιλητές του ότι “τα μέτρα μπορεί να είναι δύσκολα, κρίνονται όμως απαραίτητα για να υπάρξουν αποτελέσματα στην προστασία της δημόσιας υγείας”, και ότι “ο σωστός συντονισμός των αρμόδιων υπηρεσιών και η υπευθυνότητα από την πλευρά των πολιτών είναι ουσιαστικής σημασίας για την επιτυχία της προσπάθειας”.

Τηλεδιάσκεψη Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου για την καραντίνα στον Εχίνο Ξάνθης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood