Τηλεδιάσκεψη παραγωγικών φορέων της Ροδόπης

Εξετάστηκαν προτάσεις στήριξης της τοπικής οικονομίας.
ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Οι οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού, και η εξέταση προτάσεων στήριξης της τοπικής οικονομίας, απασχόλησαν τηλεδιάσκεψη φορέων της περιοχής την οποία συγκάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι Πρόεδροι, του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης, του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης, του Παραρτήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Δημήτρης Λουρίκας, του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου, του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης Κώστα Χαριτόπουλου, και του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ροδόπης Ανδρέα Κακαζάνη.

“Με το βλέμμα μπροστά και έχοντας στο μυαλό μας τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, με ενέργειες στήριξης των ανθρώπων της πρώτης γραμμής και των υπηρεσιών της Περιφέρειας είναι σημαντικό να διερευνήσουμε, μέσα από διάλογο, τρόπους ανάκαμψης  επιχειρήσεων και άλλων ομάδων επαγγελματιών”, σημείωσε ο κ. Τσαλικίδης, και συμπλήρωσε: “Η προσαρμογή στην κανονικότητα πρέπει να γίνει με όρους ομαλότητας και κυρίως ασφάλειας για την υγεία μας. Καθήκον μας είναι να καταγράψουμε και να δομήσουμε προτάσεις που θα βοηθήσουν. Πλήττονται επιχειρήσεις, επιστημονικοί κλάδοι, παραγωγικοί φορείς, και οφείλουμε να σταθούμε με σχέδιο και προοπτική για καλύτερες μέρες”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood