Στην Ορεστιάδα έκοψε τη Βασιλόπιτά του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, και διαιτητές της σχολής διαιτησίας 2020, στους οποίους απονεμήθηκαν τα πτυχία τους, το σήμα της Ο.Δ.Κ.Ε. και η σφυρίχτρα.

Το  δώρα για τους τυχερούς της εκδήλωσης ήταν:

  • Παντελάκη Μαρία: Ένα εισιτήριο δύο ατόμων σε καμπίνα ΑΒ2 & Ι.Χ. με επιστροφή στη γραμμή της Ανκόνας, προσφορά των ANEK LINES & Blue Star Ferries.
  • Παπαγεωργίου Γεώργιος: Πέντε διανυκτερεύσεις για τετραμελή οικογένεια στα Χανιά, στο πολυτελές NONTAS APTS, προσφορά του κ. Χριστινάκη.
  • Μιχέλη Ευαγγελία: Ένα διήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη στις 2-3 Απριλίου 2020 για την 33η αγωνιστική Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός της Euroleague.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μιχέλης στον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για τη στήριξή τους προς το Δ.Σ., επαίνεσε τους διαιτητές για την επαγγελματική συνείδηση που επιδεικνύουν στις υποχρεώσεις τους και ολοκλήρωσε με την παρότρυνση να παραμείνουν ενωμένοι.

Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα:

  • Στο μέλος του Συνδέσμου Γιώργο Πετρόπουλο, φοιτητή-διαιτητή, για την εισαγωγή του στο τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
  • Στο πρώην μέλος του Συνδέσμου Σπύρο Βλάχο, φοιτητή-διαιτητή, για την εισαγωγή του στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Φυσικά το κλίμα ήταν εορταστικό, και εννοείται πως τα κάρβουνα έκαιγαν, και οι σούβλες γύριζαν το γουρουνόπουλο και το κοκορέτσι για όλη την παρέα.