Τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας “Άξιον Εστί” του Αγίου Όρους, η οποία φιλοξενείται στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, προσκύνησαν ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού καθώς και ο πρόεδρος Χαράλαμπος Σακάρης και ο προπονητής Νίκος Μπαχαρίδης.
Με ανακοίνωσή της “σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα για την ευκαιρία που έδωσε στους κατοίκους του νομού μας να προσκυνήσουν την εικόνα, εμψυχώνοντας τους ακρίτες της Θράκης”.
Τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας "Άξιον Εστί" προσκύνησαν ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού Τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας "Άξιον Εστί" προσκύνησαν ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού Τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας "Άξιον Εστί" προσκύνησαν ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού Τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας "Άξιον Εστί" προσκύνησαν ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού Τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας "Άξιον Εστί" προσκύνησαν ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού Τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας "Άξιον Εστί" προσκύνησαν ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού