Τη Στέγη “αξίΖΩ” της Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις προσπάθειες που κάνει ο Σύλλογος "Άγιοι Θεόδωροι" στον τομέα της ένταξης των ατόμων με νοητική αναπηρία στην αγορά εργασίας, και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που προκύπτουν κατά τη συγκεκριμένη διαδικασία, δεσμευόμενος να τα συζητήσει, με γνώμονα την επίλυσή τους, με την Υπουργό Εργασίας.
431346604_1833585143823496_8983159029093538095_n

Το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας “αξίΖΩ” του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης “Άγιοι Θεόδωροι”, επισκέφθηκε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος ξεναγήθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διοικητικό Διευθυντή του Συλλόγου, Ηλία Ποιμενίδη, και ενημερώθηκε για όλες τις δομές που διατηρεί ο Σύλλογος και για τις δράσεις που πραγματοποιεί.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που διαθέτει ο Σύλλογος, καθώς αυτές βρίσκονται σε περιβάλλον διαμερισμάτων εντός της πόλης της Κομοτηνής και έτσι επιτυγχάνεται στο μέτρο του δυνατού η ανεξαρτητοποίηση και η κοινωνικοποίηση των ατόμων με νοητική αναπηρία στην ενήλικη ζωή τους.

Επίσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις προσπάθειες που κάνει ο Σύλλογος στον τομέα της ένταξης των ατόμων με νοητική αναπηρία στην αγορά εργασίας, και ενημερώθηκε αναλυτικά από τον κ. Ποιμενίδη για τα προβλήματα που προκύπτουν κατά τη συγκεκριμένη διαδικασία, δεσμευόμενος να τα συζητήσει, με γνώμονα την επίλυσή τους, με την Υπουργό Εργασίας.

Παρόντες κατά την επίσκεψη ήταν επίσης η Ευγενία Εξακοϊδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ροδόπης, Αλέξανδρος Σκοπιανός.

Τη Στέγη "αξίΖΩ" της Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος Τη Στέγη "αξίΖΩ" της Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood