Τη συνδρομή του Δημήτρη Χαρίτου ζήτησε η Ε.Α.Υ. Ροδόπης για τις επικείμενες μεταθέσεις

Αντιπροσωπεία των Αστυνομικών της Ροδόπης ζήτησε τη συνδρομή του Βουλευτή Ροδόπης εν όψει της ανάγκης στις επικείμενες τακτικές μεταθέσεις στις αρχές του 2023 να υπάρξει από πλευράς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πρόβλεψη κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με κριτήρια δικαιοσύνης και ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περιοχής.
Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου ανταποκρινόμενος στο αίτημα άμεσης συνάντησης που δέχτηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, δέχτηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Δ.Σ. αποτελούμενη από την Πρόεδρο Σταυρούλα Τζατζανά και τον Γραμματέα Νίκο Κουμανίδη.

Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών παρουσίασαν με υπόμνημά τους τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, την ίδια στιγμή που οι ανάγκες διογκώνονται λόγω:

  • της αύξησης των μεταναστευτικών ροών στον νομό,
  • της λειτουργίας του μεθοριακού σταθμού Νυμφαίας, καθώς
  • και των άλλων υποχρεώσεων, όπως Εφετείο, μεταγωγές κρατούμενων από τις φυλακές, κ.ά.

Τούτων δοθέντων, τόνισαν την ανάγκη στις επικείμενες τακτικές μεταθέσεις στις αρχές του 2023, να υπάρξει από πλευράς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πρόβλεψη κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με κριτήρια δικαιοσύνης και ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περιοχής.

Ο Δημήτρης Χαρίτου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των αστυνομικών για την ενημέρωση, για την ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία τους όλο το προηγούμενο διάστημα, και εξέφρασε την υποστήριξη του στο σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών της περιοχής και μάλιστα σε δύσκολες εργασιακές συνθήκες.

Υπενθύμισε, δε, στους συνομιλητές του, τις συνεχείς παρεμβάσεις του στη Βουλή για την ενίσχυση με προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, την προώθηση θεσμικών αιτημάτων τους, καθώς και γενικότερων, όπως τμήμα μεταγωγών, στεγαστικών αναγκών, κ.ά.

Ταυτόχρονα τους διαβεβαίωσε ότι για το επείγον θέμα των τακτικών μεταθέσεων θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία και θα ζητήσει εκ νέου στη Βουλή από τον αρμόδιο Υπουργό την ενίσχυση με προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Τη συνδρομή του Δημήτρη Χαρίτου ζήτησε η Ε.Α.Υ. Ροδόπης για τις επικείμενες μεταθέσεις

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood