Ο Θερινός Κινηματογράφος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής θα προβάλει τη δραματική ταινία “Στα άκρα | On the fringe” με την Πενέλοπε Κρουζ και τον Λουίς Τοσάρ, σε σκηνοθεσία Χουάν Ντιέγκο Μπότο.
Η ταινία είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 12 ετών.
Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας
Ισπανική διαμαρτυρία κατά του κράτους των εξώσεων, σε έναν αγώνα επιβίωσης που διαρκεί ένα 24ωρο. Αντίστροφη μέτρηση για τρεις διαπλεκόμενους χαρακτήρες που προσπαθούν να μην καταρρεύσουν, και να περάσουν 24 ζωτικές ώρες που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Ποια είναι η επίδραση του οικονομικού στρες στις προσωπικές σχέσεις, και πώς η φιλία και η αλληλεγγύη μπορούν να μας βοηθήσουν στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής; Ένας συναρπαστικός αγώνας ενάντια στον χρόνο, στο περιθώριο μιας μεγάλης πόλης.
Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 17, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 9:15 το βράδυ, στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής.
Γενικές πληροφορίες και οδηγίες
- Οι προβολές ξεκινούν στις 9:15 μ.μ.
- Το ταμείο ανοίγει στις 8 μ.μ.
- Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.
- Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο. Παρακαλούνται οι θεατές να προτιμούν την προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του θεάτρου.
- Προπώληση ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο www.ticketservices.gr
- Άνεργοι, ΑμεΑ: είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας στο ταμείο.
- Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο θα πρέπει να εξυπηρετούνται από το ταμείο για το εισιτήριο ατελώς.