Τη ΔΕΜΠ Κομοτηνής και τον Δήμο Αρριανών επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης

Τη Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής, και τον Δήμο Αρριανών, επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βεζυργιαννίδης.
Screenshot_1862

Στα γραφεία της ΔΕΜΠ συναντήθηκε με τον Πρόεδρό της Σελήμ Ισά και τους συνεργάτες του και ενημερώθηκε για τους βασικούς άξονες λειτουργίας της ΔΕΜΠ, για τα εκτελεσθέντα με ίδιους πόρους έργα (ανακαινίσεις 11 τεμενών, 5 μειονοτικών σχολείων και 6 βακουφικών κτιρίων, και εργασίες σε 11 κοιμητήρια), καθώς και για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της. Ακόμη συζητήθηκε η πρόταση του Σελήμ Ισά για ίδρυση μουσείου ισλαμικής τέχνης και παράδοσης, “που θα αναδείξει τον πλούτο της πολιτιστικής κληρονομιάς που αποτελεί και τον θεμέλιο λίθο της πολυπολιτισμικότητας της Θράκης”, όπως επισημάναθηκε. Ο κ. Σελήμ Ισά προσέφερε στον κ. Βεζυργιαννίδη την τρίγλωσση νέα έκδοση της ΔΕΜΠ, 350 σελίδων, όπου παρουσιάζονται αναλυτικά οι δράσεις της ΔΕΜΠ Κομοτηνής. Ο κ. Βεζυργιαννίδης σημείωσε ότι “οι προοπτικές της ανάπτυξης της Θράκης περνούν μέσα από τη διαχείριση των ανθρωποκεντρικών πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν βλέπει την περιοχή μόνο ως κόμβο ενέργειας και μεταφορών, αλλά εστιάζει και στον διαπολιτισμικό χαρακτήρα της”.

Τη ΔΕΜΠ Κομοτηνής και τον Δήμο Αρριανών επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης

Στο Δημαρχείο Αρριανών στη Φιλλύρα συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ερδέμ Χουσεΐν στον οποίο ανέλυσε “το ενδιαφέρον της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ενδυνάμωση του περιφερειακού επιπέδου διοίκησης”, δεσμευόμενος να συμβάλλει “στην προώθηση αιτημάτων των αιρετών της  τοπικής αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο μιας συμμαχίας ανάμεσα στο ευρωπαϊκό και στο τοπικό επίπεδο διακυβέρνησης”. Συζητήθηκαν επίσης οι προοπτικές συνεργασίας των Δήμων με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο πλαίσιο του προγράμματος «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», ενός πανευρωπαϊκού δικτύου τοπικά εκλεγμένων πολιτικών μέσω του οποίου δίνεται η ευκαιρία να αναδειχθούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή συγκεκριμένα ζητήματα που έχουν απήχηση στην περιφέρεια και τους δήμους, όπως η χρηματοδότηση νέων αγροτών, η ερήμωση των αγροτικών περιοχών, η δημιουργία έξυπνων πόλεων, η ενεργειακή απόδοση των κτιρίων κ.λπ. Ο κ. Ερδέμ Χουσεΐν με την σειρά του ενημέρωσε τον κ. Βεζυργιαννίδη για τις προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες του Δήμου Αρριανών και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Τη ΔΕΜΠ Κομοτηνής και τον Δήμο Αρριανών επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood