Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο αποκριάτικος Θρακιώτικος χορός του συλλόγου Θρακών Αργολίδας «Η Θράκη», σε κοσμικό κέντρο του Κεφαλαρίου  Άργους.

Τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ανδριανός, καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Νταλιάνης:

«Αγαπητοί Θρακιώτες, αγαπητές Θρακιώτισσες, φίλοι του συλλόγου μας, σας καλωσορίζουμε και φέτος στον αποκριάτικο Θρακιώτικο χορό μας που πραγματοποιείται για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Εμείς οι ακρίτες της ωραίας Θράκης, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους εσάς τους φίλους μας που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και είστε σήμερα στη μεγάλη Θρακιώτικη παρέα μας.  Ανάμεσα στους φίλους μας έχουμε και αρκετά μέλη συλλόγων, όπως αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας, καθώς και χειμερινούς κολυμβητές και κολυμβήτριες της παραλίας Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο».

Η εκδήλωση «πλημμύρισε» με ρυθμούς γκάιντας και θρακιώτικης λύρας, όμως δεν έλειψαν και οι εναλλαγές παραδοσιακών, λαϊκών και λάτιν ακουσμάτων. Κατά τη λαχειοφόρο αγορά κληρώθηκαν 76 δώρα που πρόσφεραν οι επιχειρηματίες των καταστημάτων του Ναυπλίου και Άργους, ενώ στο τέλος του μενού προσφέρθηκε και παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο.

Επόμενη εκδήλωση του συλλόγου, θα είναι στις 12 Μαΐου στο Ναύπλιο για τα 99α “Ελευθέρια Θράκης”.