Θλίψη σκόρπισε στον νομικό κόσμο της Ροδόπης, η είδηση του θανάτου του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Δημήτρη Ζιγκόλη. Ο εισαγγελικός λειτουργός, που υπηρετούσε επί σειρά ετών στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής και έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων του και των δικηγόρων, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

Για έναν εισαγγελικό λειτουργό που άφησε το ισχυρό αποτύπωμα της προσωπικότητάς του, έκανε λόγο ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, κ. Γιώργος Κυμπαρίδης, εκφράζοντας τη μεγάλη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του Δημήτρη Ζιγκόλη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυμπαρίδης έγραψε σε σχετική ανάρτησή του: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δημήτρη Ζιγκόλη. Ενός εισαγγελικού λειτουργού που θήτευσε επί μακρόν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης αφήνοντας σε όλους μας το ισχυρό αποτύπωμα της προσωπικότητας του. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι κύριε Εισαγγελέα. Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε Δημήτρη…».