Έφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 73 ετών, ο Θανάσης Πανδρευμένος.
Το άσχημο βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
Δυστυχώς όμως οι πολυάριθμοι φίλοι του δεν είχαν τη δυνατότητα να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, αφού η κηδεία τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω κορωνοϊού. Την εξόδιο Ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος αφού ενημερώθηκε από την πρόεδρο της επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής για τα “100 χρόνια Ελευθερίας”, Σοφία Μενεσελίδου, τίμησε χωρίς δεύτερη σκέψη τον εκλιπόντα.
Ο Θανάσης Πανδρευμένος ήταν γέννημα-θρέμμα Κομοτηναίος. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατόπιν εργάστηκε στα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομίας στην Αθήνα, ασχολούμενος με θέματα τουρισμού και συντήρησης και αξιοποίησης παραδοσιακών οικισμών. Εν συνεχεία επέστρεψε στη γενέτειρά του όπου και εργάστηκε μέχρι και τη συνταξιοδότησή του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ήταν γνωστός για την αγάπη του για τη φωτογραφική τέχνη, με πολλές φωτογραφίες του να έχουν γίνει αφίσες και κάρτες που αναδεικνύουν φυσικά τοπία και αστικά στιγμιότυπα της Ροδόπης.
Συγχρόνως ασχολήθηκε με τη συγγραφή. Έγραψε τα βιβλία “Αθανασίου Διάκου. Αδιέξοδος Β΄”, “Νόστιμες αναμνήσεις από τη Θράκη”, “Κομοτηνή-Θεσσαλονίκη, ημερολόγια ενός ταξιδιού” (θυμηθείτε εδώ την παρουσίασή του στο Ίδρυμα Παπανικολάου), “Ιστορίες και παραμύθια από τη Θράκη” (θυμηθείτε εδώ την παρουσίασή του στο Ίδρυμα Παπανικολάου), το οποίο μάλιστα ταξίδεψε και στη Γερμανία (θυμηθείτε εδώ).
Το inkomotini.news εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.