Θεσσαλονίκη | Με περισσότερες από 110 παρουσιάσεις το τριήμερο 7ο Συνέδριο “Το κρέας και τα προϊόντα του”

Κατά τις εργασίες του συνεδρίου αναμένεται να διεξαχθεί μια πολύ παραγωγική συζήτηση που αφορά την αγορά του κρέατος όπου λειτουργούν χιλιάδες επιχειρήσεις με δεκάδες χιλιάδες απασχολούμενους.
SYNEDRIO_EIKONA

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα “Το κρέας και τα προϊόντα του”, που διοργανώνει στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης «Ι. Βελλίδης» (αίθουσα «Ολυμπιάς»), το τριήμερο 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Έκθεσης “Zootechnia”, το εξειδικευμένο περιοδικό “Meat News”. 

Περισσότερες από 110 παρουσιάσεις, που καλύπτουν όλη την αλυσίδα του κρέατος, από την εκτροφή των παραγωγικών ζώων και την παραγωγή ποιοτικού κρέατος, μέχρι τη διακίνηση και τη διάθεση των προϊόντων κρέατος στον καταναλωτή, προσφέρουν έναν τεράστιο όγκο θεμάτων που ενδιαφέρουν όλους όσους ασχολούνται με τον χώρο της διατροφής.

Δεκάδες επιστήμονες, από όλα τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας, από τους ελεγκτικούς φορείς, αλλά και από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του κρέατος, καταθέτουν πρωτότυπες εργασίες με στόχο την ασφαλή και υγιεινή παραγωγή κρέατος και προϊόντων κρέατος.

Ξεχωρίζουν οι εργασίες που αφορούν τη στήριξη της ελλειμματικής εγχώριας παραγωγής και αποτελούν προτάσεις που αξίζει να βρουν ανάλογη υποστήριξη, ιδιαίτερα σε μια εποχή που το θέμα της διατροφικής επάρκειας έχει αναδειχτεί ως πρωτεύον.

Σημαντικό τμήμα των εργασιών αποτελούν οι παρουσιάσεις που πραγματεύονται την ποιότητα, την υγιεινή και τη βιο-ασφάλεια, με τη συμβολή όλων των δημόσιων φορέων ελέγχου.

Μια μεγάλη ενότητα αποτελεί η διαχείριση των ζωικών υποπροϊόντων και των αποβλήτων τροφίμων, ένα σύγχρονο πρόβλημα που απασχολεί πρωτίστως τη χώρα μας.

Δεν λείπουν οι παρεμβάσεις των φορέων της αγοράς, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει το Συνέδριο.

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου στον σύνδεσμο www.meatnews.gr/synedrio-kreatos/.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood