Θεσμός πλέον στον Ίασμο, η μεγαλύτερη Γιορτή Τσίπουρου της Θράκης

Θεσμός πλέον στον Ίασμο, η μεγαλύτερη Γιορτή Τσίπουρου της Θράκης.
3η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΙΑΣΜΟΥ (9)

Ως η πιο επιτυχημένη εκδήλωση που έχει γνωρίσει ο Ίασμος, καταγράφηκε η 3η Γιορτή Τσίπουρου που διοργάνωσε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τη στήριξη του Δήμου.

Περίπου 5.000 άτομα, ντόπιοι και επισκέπτες γεύτηκαν το ιδιαίτερο Ιασμιώτικο τσίπουρο, δοκίμασαν συνταγές με Θρακομακεδονικά προϊόντα, έζησαν τη μυσταγωγία της απόσταξης, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο, επιμορφώθηκαν σε θέματα αμπελουργίας, αλλά και διασκέδασαν υπό τους ήχους λαϊκοδημοτικής και παραδοσιακής μουσικής.

Θεσμός πλέον στον Ίασμο, η μεγαλύτερη Γιορτή Τσίπουρου της ΘράκηςΑκόμη, η παρουσία του υφυπουργού αγροτικής ανάπτυξης Κ. Σκρέκα, μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, έδωσε την ευκαιρία τόσο στον ίδιο όσο και στους παραγωγούς της περιοχής να ανταλλάξουν απόψεις και να απαντηθούν ερωτήματα που ταλανίζουν τον πρωτογενή τομέα.

Στον απόηχο της 3ης Γιορτής Τσίπουρου, η ικανοποίηση για το αποτέλεσμα είναι διάχυτη, και η δέσμευση του Συλλόγου να αποτελέσει θεσμό είναι δεδομένη.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood