Εξαίροντας στρατό και σώματα ασφαλείας που φυλούν Θερμοπύλες απέναντι στον ορατό εχθρό σε Έβρο και Αιγαίο, καθώς και το υγειονομικό προσωπικό της χώρας που μάχεται απέναντι στον αόρατο εχθρό του κορωνοϊού, ο Υφυπουργός Εσωτερικών/Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, απευθύνει μήνυμα αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας εν όψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και της συμπλήρωσης 199 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821:

“Η φετινή επέτειος της εθνικής μας παλιγγενεσίας γιορτάζεται υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Σε τίποτα όμως αυτό δεν μειώνει την αξία της κορυφαίας διττής εθνικής και θρησκευτικής γιορτής του Γένους μας.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ η Ελλάδα ευγνωμονεί τα παιδιά της που κρατούν Θερμοπύλες στον Έβρο και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Υποκλίνεται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στον κορωνοϊό.
Αυτοί είναι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που επιδεικνύουν τεράστια αποθέματα ατομικής ευθύνης, ψυχραιμίας και αποφασιστικότητας, κρατώντας την πατρίδα στα χέρια τους.
Με τη στάση ζωής τους επικαιροποιούν το μήνυμα της 25ης Μαρτίου απαντώντας σε όλα τα μέτωπα, πως για μια ακόμη φορά οι Έλληνες θα βγούμε νικητές!”.