«Τα σύνορα είναι απροσπέλαστα. Ό,τι κι αν δοκιμάσουν θα αποτύχουν», διεμήνυσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Παναγιώτης Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και επεσήμανε ακόμη: «Όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας επιχειρήσει κάποιος να περάσει στην Ελλάδα, δεν θα τα καταφέρει. Γνωρίζουν ότι όταν το δοκίμασαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2020 στον Έβρο έσπασαν τα μούτρα τους».

Πρόσθεσε, δε, με νόημα: «Αυτό συμβαίνει κάθε ημέρα και νύχτα στον Έβρο. Είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Υπάρχουν όλα τα εναλλακτικά σενάρια, όλα τα εναλλακτικά σχέδια. Η Ελληνική Αστυνομία είναι σε πλήρη συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό στον Έβρο. Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία στη γραμμή του Έβρου».

Απευθυνόμενος μάλιστα με σαφήνεια στη γείτονα Τουρκία, υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι όλες οι δυνάμεις ασφαλείας είναι απολύτως συντονισμένες. Έχουμε απόλυτο ηθικό, απόλυτη ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε, κι αυτό το ξέρουν απολύτως οι απέναντι. Θα ήταν προτιμότερο να ασχολούνται με τα του οίκου τους, χωρίς απειλές, για να ζήσουν καλύτερα κι εκείνοι».

πηγή