Θεοδωρικάκος σε Ιλχάν Αχμέτ: Προκηρύσσονται 11 θέσεις αστυνομικών για τη Ροδόπη μέσω των τακτικών μεταθέσεων 2023

Ο πίνακας εγκληματικότητας της Ροδόπης.
ΙΛΧΑΝ-ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ
  • Μέσω του Σχεδίου «ΑΚΡΙΤΑΣ» η Διεύθυνση Αστυνομίας (Δ.Α.) Ροδόπης ενισχύεται με 47 αστυνομικούς και με 19 αδαπάνως για το δημόσιο.   

«Κατά τις τακτικές μεταθέσεις έτους 2023 έχει ληφθεί μέριμνα για την ενίσχυση της Δ.Α. Ροδόπης με την προκήρυξη 11 θέσεων αστυνομικού προσωπικού διαφόρων βαθμών. Πλέον των ανωτέρω, προς τον σκοπό της βέλτιστης διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών και στο πλαίσιο του υλοποιούμενου σχεδίου «ΑΚΡΙΤΑΣ», η Δ.Α. Ροδόπης ενισχύεται με 47 αστυνομικούς (με δαπάνες δημοσίου), καθώς και με 19 αστυνομικούς (αδαπάνως για το δημόσιο), ενώ την 20-01-2023 υπηρετούσαν επιπλέον 8 αστυνομικοί με απόσπαση σε αυτή».

Τα παραπάνω αναφέρονται μεταξύ άλλων στην απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου προς την ερώτηση που κατατέθηκε από τον βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και η οποία ήταν η έμπρακτη ανταπόκρισή του στην έκκληση του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης προς τον πολιτικό κόσμο της περιοχής μας.

Παράλληλα, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κοινοποίησε προς τον βουλευτή Ροδόπης πίνακα με στοιχεία εγκληματικότητας για την Ροδόπη από το 2019 έως το 2022.

Ο πίνακας με τα στοιχεία εγκληματικότητας στη Ροδόπη:

Θεοδωρικάκος σε Ιλχάν Αχμέτ: Προκηρύσσονται 11 θέσεις αστυνομικών για τη Ροδόπη μέσω των τακτικών μεταθέσεων 2023

Η απάντηση Θεοδωρικάκου: 

Θεοδωρικάκος σε Ιλχάν Αχμέτ: Προκηρύσσονται 11 θέσεις αστυνομικών για τη Ροδόπη μέσω των τακτικών μεταθέσεων 2023 Θεοδωρικάκος σε Ιλχάν Αχμέτ: Προκηρύσσονται 11 θέσεις αστυνομικών για τη Ροδόπη μέσω των τακτικών μεταθέσεων 2023 Θεοδωρικάκος σε Ιλχάν Αχμέτ: Προκηρύσσονται 11 θέσεις αστυνομικών για τη Ροδόπη μέσω των τακτικών μεταθέσεων 2023 Θεοδωρικάκος σε Ιλχάν Αχμέτ: Προκηρύσσονται 11 θέσεις αστυνομικών για τη Ροδόπη μέσω των τακτικών μεταθέσεων 2023

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood