Θέμης Τζενετίδης: Το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών

"Οι τοπικές εκλογές έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά μας και δεν πρέπει να λαμβάνουν πολιτικά χαρακτηριστικά".
ΤΖΕΝΕΤΙΔΗΣ 5

Ο Θέμης Τζενετίδης θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με την “Κοινωνία Πολιτών” για δεύτερη φορά μετά την εκλογή του το 2014.

Θέμης Τζενετίδης: Το διακύβευμα των δημοτικών εκλογώνΕνόψει της εκλογικής αναμέτρησης, στέλνει το δικό του λακωνικό αλλά περιεκτικό μήνυμα:

“Στις αυτοδιοικητικές εκλογές το διακύβευμα είναι αναπτυξιακό και έχει να κάνει με την καθημερινότητα και με το ποιός μπορεί να τη διαχειριστεί καλύτερα. Είναι ένα διακύβευμα έξω και πέρα από κόμματα. Σημασία  έχει σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε οι πολίτες να ξεχωρίσουν τα μηνύματα αυτά, γιατί οι τοπικές εκλογές  έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα της ζωής τους και δεν πρέπει να λαμβάνουν πολιτικά χαρακτηριστικά. Τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας δεν έχουν χρώματα και αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι το κατά πόσο ο κάθε συνδυασμός έχει την ικανότητα ή έχει αποδείξει με το έργο του ότι μπορεί να τα λύσει και να τα διαχειριστεί. Αν στις αυτοδιοικητικές εκλογές κυριαρχήσει η τοπική ατζέντα θα βγούμε όλοι κερδισμένοι, και κυρίως θα βγουν κερδισμένοι οι πολίτες!“.

Θέμης Τζενετίδης: Το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood