Συνελήφθησαν χθες 31-8-2020 στη Θάσο Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Λιμεναρίων, τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην οικία του ενός, τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 133 γραμμαρίων και ένα τσιγάρο κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο δεύτερος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να κατέχει στην οικία του δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 618 γραμμαρίων.

Στη τρίτη περίπτωση,  χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην οικία του τρίτου συλληφθέντος:

  • Ολοκληρωμένο σύστημα καλλιέργειας φυτών κάνναβης σε εσωτερικό χώρο, αποτελούμενο από ανακλαστήρες, λαμπτήρες, μετασχηματιστή και χρονοδιακόπτες, εντός του οποίου καλλιεργούσε έξι φυτά κάνναβης, ύψους από 40 έως 60 εκατοστών.
  • 11 δοχεία και 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 682 γραμμαρίων.

f268e6b0 2 rotatedΣυνολικά κατασχέθηκαν 1.433 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 6 φυτά κάνναβης, ειδικός εξοπλισμός για την καλλιέργεια φυτών σε εσωτερικό χώρο και ένα τσιγάρο κάνναβης.

63dc8ec9 4 7Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

7b3226ce 3 8