Θάλαμοι ISOBOX για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εγκαταστάθηκαν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής και στα Κ.Υ. Σαπών και Σαμοθράκης

Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.
1 Isobox
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, τρεις δομές υγείας σε Ροδόπη και Έβρο – το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και τα Κέντρα Υγείας Σαπών και Σαμοθράκης – απέκτησαν ειδικούς προκατασκευασμένους οικίσκους τύπου isobox οι οποίοι θα λειτουργούν ως χώροι πρώτης υποδοχής ασθενών αλλά και ως χώροι δειγματοληψιών για τον ιό Covid-19.
Οι τρεις οικίσκοι έχουν όλη την απαραίτητη υποδομή για να είναι πλήρως λειτουργικοί (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, κλιματισμό, wc, κ.τ.λ.), και το κόστος τους, που ανέρχεται σε 24.000 €, θα καλυφθεί από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.
Με την εγκατάσταση των οικίσκων, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Σαπών και ενημερώθηκε σχετικώς από την υποδιευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ζαχαρούλα Γελάτου, παρουσία του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου.

Θάλαμοι ISOBOX για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εγκαταστάθηκαν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής και στα Κ.Υ. Σαπών και Σαμοθράκης Θάλαμοι ISOBOX για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εγκαταστάθηκαν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής και στα Κ.Υ. Σαπών και Σαμοθράκης Θάλαμοι ISOBOX για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εγκαταστάθηκαν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής και στα Κ.Υ. Σαπών και Σαμοθράκης

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood