Τέσσερις “Γαλάζιες Σημαίες” κυματίζουν στις ακτές του Δήμου Κομοτηνής

Ταυτόχρονα τοποθετήθηκαν οκτώ ναυαγοσώστες σε βάρδιες, με επαρκή εξοπλισμό, για να περιφρουρούν την ασφάλεια των λουομένων.
Γαλάζιες σημαίες (2)

Σε τέσσερις ακτές του Δήμου Κομοτηνής κυματίζουν από χθες “Γαλάζιες Σημαίες”. Πληρώντας για μια ακόμη χρονιά όλα τα κριτήρια, και εκπληρώνοντας τις συμβατικές του υποχρεώσεις, ο Δήμος Κομοτηνής συγκαταλέγεται στους θερινούς προορισμούς της Ελλάδας με τέσσερις βραβευμένες ακτές, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) που είναι ο εθνικός χειριστής του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας.

Οι τέσσερις παραλίες του Δήμου Κομοτηνής που κέρδισαν και για το 2023 “Γαλάζια Σημαία” είναι της Αρωγής, της Μέσης, της Ιουλίας Φαναρίου και του Κάμπινγκ Φαναρίου το οποίο φέτος πέρασε για βραχεία περίοδο στη διαχείριση του Δήμου.  

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής προχώρησαν και φέτος στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για να παραμείνει στις ακτές του το διεθνές οικολογικό σύμβολο ποιότητας στον κόσμο.

Τέσσερις "Γαλάζιες Σημαίες" κυματίζουν στις ακτές του Δήμου Κομοτηνής Τέσσερις "Γαλάζιες Σημαίες" κυματίζουν στις ακτές του Δήμου Κομοτηνής Τέσσερις "Γαλάζιες Σημαίες" κυματίζουν στις ακτές του Δήμου Κομοτηνής Τέσσερις "Γαλάζιες Σημαίες" κυματίζουν στις ακτές του Δήμου Κομοτηνής Τέσσερις "Γαλάζιες Σημαίες" κυματίζουν στις ακτές του Δήμου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood