Τέσσερα πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε όταν στολίζετε το δέντρο

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον στολισμό του δέντρου σας, έχουμε συγκεντρώσει μερικά πράγματα που θα ήταν καλό να ΜΗΝ κάνετε ώστε να στολίζετε καλύτερα από εδώ και στο εξής.
christmas-tree

Πολλοί από εμάς περιμένουμε τα Χριστούγεννα με ανυπομονησία, γιατί είναι η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου. Και πώς να μην είναι; Η γιορτινή διάθεση είναι παντού γύρω μας και η όμορφη διακόσμηση στους δρόμους, τα μαγαζιά και τα σπίτια μας φτιάχνει το κέφι. Βέβαια, η διακόσμηση του σπιτιού για τα Χριστούγεννα δεν είναι τόσο εύκολη για όλους. Πόσο μάλλον ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου το οποίο αποτελεί και το επίκεντρο της διακόσμησης.

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον στολισμό του δέντρου σας, έχουμε συγκεντρώσει μερικά πράγματα που θα ήταν καλό να ΜΗΝ κάνετε ώστε να στολίζετε καλύτερα από εδώ και στο εξής.

  1. Μην επιλέξετε φυσικό δέντρο

Μην επιλέξετε φυσικό δέντρο, γιατί δεν είναι καθόλου πρακτικό σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση. Τα φυσικά δέντρα είναι συνήθως ασύμμετρα και όσο περνούν οι μέρες ξεραίνονται. Από την άλλη, τα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα https://www.epilegin.gr/xristougenniatika-dentra-c-1_66.html είναι μια επιλογή που μπορεί πραγματικά να σας λύσει τα χέρια με το στολισμό. Είναι πολύ πρακτικά, καθώς δεν μαδάνε και αποθηκεύονται με μεγάλη ευκολία. Δεν χρειάζονται φροντίδα, πράγμα που σημαίνει επίσης πως μπορείτε να συνεχίσετε να τα χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια. Αυτού του είδους τα χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν μια συμμετρία που συμβάλλει στο να έχετε ένα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα αφού τα στολίσετε. Παράλληλα, μπορείτε να λυγίσετε ελαφρώς τις άκρες των κλαδιών προς τα πάνω, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να πέσουν τα στολίδια.

  1. Μην τοποθετείτε τα φωτάκια τελευταία

Είναι καλύτερο να αποφεύγετε να τοποθετείτε τα φωτάκια στο τέλος του στολισμού, γιατί η διαδικασία θα είναι κάπως δύσκολη. Και αυτό επειδή πρέπει να προσέχετε τα στολίδια και με μαλακές κινήσεις να τυλίγετε το καλώδιο γύρω από το δέντρο. Αν δεν προσέχετε, το πιο πιθανό είναι πως ένα ή και περισσότερα στολίδια θα πέσουν και θα σπάσουν. Μπορείτε να αποφύγετε την ταλαιπωρία, τοποθετώντας τα φωτάκια στο βάθος των κλαδιών, στην αρχή του στολισμού.

  1. Μην επιλέγετε πολλά χρώματα

Δεν είναι καλή ιδέα να επιλέγετε πολλά διαφορετικά χρώματα για τα στολίδια και τις γιρλάντες, γιατί το δέντρο σας δεν θα είναι καλαίσθητο. Μπορείτε να επιλέγετε κάθε φορά δύο ή τρία χρώματα που λειτουργούν καλά μαζί. Όπως, για παράδειγμα, το κόκκινο με το χρυσό. Μια περιορισμένη παλέτα ή ένα συγκεκριμένο θέμα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα χρώματα και για τα υπόλοιπα διακοσμητικά του σπιτιού, ώστε να συνδέονται οπτικά· ακόμη και για το χαρτί περιτυλίγματος για τα δώρα που θα τοποθετήσετε κάτω από το δέντρο (τα οποία μπορούν να αποτελέσουν επίσης μέρος του ντεκόρ).

  1. Μην χρησιμοποιείτε μόνο πλαστικά στολίδια

Προφανώς και μπορείτε να χρησιμοποιείτε καλαίσθητα πλαστικά στολίδια, αλλά μην περιορίζεστε μόνο σε αυτά. Υπάρχουν πολύ όμορφα γυάλινα, αλλά και ξύλινα στολίδια που μπορούν πραγματικά να αναβαθμίσουν το δέντρο σας και να το κάνουν να λάμπει.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood