Τελέστηκε Αγιασμός στο ανακαινισμένο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής

Το έργο ανάπλασης και εξωραϊσμού του ευρύτερου χώρου όπου βρίσκεται το παρεκκλήσι, συνεχίζεται με δράσεις φύτευσης αρωματικών και καλλωπιστικών φυτών που θα πραγματοποιήσουν με ομαδοσυνεργατικό πνεύμα ομάδες μαθητών από τρεις διαφορετικές σχολικές μονάδες της πόλης.
2 - 2023-03-17T111123.936

Πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα με την ευκαιρία της αποπεράτωσης των εργασιών εσωτερικής και εξωτερικής ανακαίνισης και αποκατάστασης του Ιερού Ναϊδρίου των Τριών Ιεραρχών που βρίσκεται μέσα στον αύλειο χώρο του σχολείου. Ο Αγιασμός συνοδεύτηκε από αρτοκλασία με πρωτοβουλία της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Οι εργασίες αποκατάστασης έγιναν με ευθύνη της Ιεράς Μητροπόλεως και το Ναϊδριο αποτελεί πλέον πραγματικό κόσμημα και τόπο πνευματικής αναφοράς όχι μόνο για το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, όπως ανέφερε και ο Επίσκοπος, τονίζοντας επίσης την άριστη συνεργασία όλων για τη δρομολόγηση και ολοκλήρωση του έργου και χαρίζοντας ταυτόχρονα τις πατρικές ευχές του στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου αλλά και στο διοικητικό προσωπικό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ.

Από την πλευρά τους, τόσο η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Μαριγούλα Κοσμίδου όσο και ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Νεκτάριος Δαπέργολας, εξέφρασαν τη χαρά τους για την ολοκλήρωση του έργου, ευχαρίστησαν θερμά τον Μητροπολίτη για την “καθοριστική συμβολή του” και εξήραν επίσης τη σημασία της συνεργασίας και της κοινής δράσης όλων για τη χάραξη και υλοποίηση στόχων που αφορούν το γενικό καλό.

Τελέστηκε Αγιασμός στο ανακαινισμένο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Τελέστηκε Αγιασμός στο ανακαινισμένο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Τελέστηκε Αγιασμός στο ανακαινισμένο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Τελέστηκε Αγιασμός στο ανακαινισμένο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Τελέστηκε Αγιασμός στο ανακαινισμένο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Τελέστηκε Αγιασμός στο ανακαινισμένο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Τελέστηκε Αγιασμός στο ανακαινισμένο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood