Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής

Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής.
308721362_783973262573864_3046982032282515661_n
Τον καθιερωμένο Αγιασμό του εν όψει της νέας χορευτικής και εκπαιδευτικής χρονιάς, τέλεσε ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής, υπό του Μητροπολίτη κ.κ. Παντελεήμονος και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη, της Προέδρου της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής Νατάσας Λιβεριάδου, μελών και φίλων του κάθε ηλικίας.
“Η παρουσία όλων μας γέμισε απέραντη χαρά και ενδυνάμωσε τις σχέσεις και τα συναισθήματα που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Η παράδοση μας ενώνει και εμείς την ακολουθούμε πιστά. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε να έχουμε μια ειρηνική και γεμάτη υγεία χρονιά”, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΜΟΚ, Στέφανος Κούκλαρης.
Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood