Τον καθιερωμένο Αγιασμό του εν όψει της νέας χορευτικής και εκπαιδευτικής χρονιάς, τέλεσε ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής, υπό του Μητροπολίτη κ.κ. Παντελεήμονος και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη, της Προέδρου της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής Νατάσας Λιβεριάδου, μελών και φίλων του κάθε ηλικίας.
“Η παρουσία όλων μας γέμισε απέραντη χαρά και ενδυνάμωσε τις σχέσεις και τα συναισθήματα που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Η παράδοση μας ενώνει και εμείς την ακολουθούμε πιστά. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε να έχουμε μια ειρηνική και γεμάτη υγεία χρονιά”, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΜΟΚ, Στέφανος Κούκλαρης.
Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής Τέλεσε τον Αγιασμό του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής