Τελευταίος ανασχηματισμός της δημοτικής αρχής Μαρώνειας-Σαπών πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου

Ποιοι είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι, οι νέοι άμισθοι Αντιδήμαρχοι, και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Με αποφάσεις που έλαβε ο Δήμαρχος Μαρωνείας–Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, προχώρησε σε ανασυγκρότηση του διοικητικού σχήματος του Δήμου “με σκοπό τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός σύγχρονου αναπτυξιακού προγράμματος, προσαρμοσμένου στις συνθήκες και τις κρίσεις που βιώνει η χώρα”, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

“Το σώμα των αιρετών που καλείται να ανταποκριθεί στις πολλαπλές προκλήσεις των καιρών και τις ανάγκες των πολιτών στο άμεσο μέλλον και να υπηρετήσουν συντεταγμένα και αφοσοιωμένα την τοπική κοινωνία, συγκροτείται από Αντιδημάρχους, εντεταλμένους συμβούλους, και προέδρους Νομικών Προσώπων”, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Έτσι, οι πολίτες και οι φορείς του Δήμου Μαρωνείας–Σαπών μπορούν να απευθύνονται για τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν, στους κάτωθι:

  • Μαυρίδη Μιλτιάδη (6947322131), Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας, με αρμοδιότητες την αποτελεσματική τήρηση των οικονομικών προγραμμάτων λειτουργίας του Δήμου, την ύδρευση και αποχέτευση, τα θέματα ηλεκτρολογικού περιεχομένου, ενέργειας, πολιτικής προστασίας, επίβλεψης των οχημάτων, το συντονισμό των έργων που εκτελούνται στον Δήμο, κ.ά.
  • Μολλά Αμέτ Μουσταφά (6970130006, 6936940575), Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Προγραμματισμού, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με αρμοδιότητες την υποστήριξη του προγραμματισμού και τη διασφάλιση της διαφάνειας του Δήμου, τα θέματα ληξιαρχείου, δημοτολογίου, ανθρώπινου δυναμικού, κ.ά.
  • Μοσχάκη Δημήτριο (6973030257, 6979736004), Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας, με αρμοδιότητες τα τεχνικά έργα, κατασκευής δημοτικών υποδομών, την καθαριότητα, τις πλατείες, τους κοινόχρηστους χώρους, τα κοιμητήρια, κ.ά.
  • Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ (6973030256, 6933131963), Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες τον πρωτογενή τομέα, τα αδέσποτα ζώα, τις λαϊκές αγορές και το πλανόδιο εμπόριο, θέματα προστασίας του καταναλωτή, κ.ά., και του μεταβιβάζονται και οι αρμοδιότητες ως υπεύθυνου Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Μαρώνειας.
  • Βασιλειάδη Μιχάλη (6977340776), άμισθο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, με αρμοδιότητες σε θέματα παιδείας, εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης, σε θέματα Πολιτισμού, αρμοδιότητες που σχετίζονται με αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία, σε θέματα συνεργασίας με πολιτιστικά σωματεία και ιδρύματα, κ.ά.
  • Λούρμπα Ολυμπία (6937460155), άμισθη Αντιδήμαρχο Εκτάκτων Αναγκών, με αρμοδιότητες τον συντονισμό και την παρακολούθηση της εξέλιξης του συνόλου των έργων και εργασιών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών στη Δημοτική Ενότητα Σαπών, Εντεταλμένη σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικής Προστασίας και Κοινωνικών Δομών, και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
  • Παπαδόπουλος Παναγιώτης (6948680327), άμισθο Αντιδήμαρχο Εκτάκτων Αναγκών, με αρμοδιότητες τον συντονισμό και την παρακολούθηση της εξέλιξης του συνόλου των έργων και εργασιών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών στη Δημοτική Ενότητα Μαρώνειας και ιδιαίτερα στο παραλιακό μέτωπο.
  • Εμιρζά Ηλία (6970130007), Εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού, αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών και της λειτουργίας τους, και Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
  • Σελήμ Γκιοκχάν (6930110233), Εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα νομικής υποστήριξης και γνωμοδοτήσεων και για το συντονισμό των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου σε συνεργασία και επικουρώντας τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.
  • Καραγκιόζ Μουσταφά (6944994242), ο οποίος θα οριστεί Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood