Κατ΄οίκον διανομή πετρελαίου θέρμανσης, με ένα τηλεφώνημα: 25310-26134, 25311-03285, 6906678313.

Το μεικτό πρατήριο υγρών καυσίμων & υγραερίου «ελίν – Αφοι Ταπατζά Ο.Ε.», δεν θεωρείται τυχαία ως ένα από τα πιο αξιόπιστα της Ροδόπης.

Λειτουργώντας αδιαλείπτως από το 1996, με γνώμονα την άριστη ποιότητα, υπάρχουν πολλοί λόγοι που το έχουν καθιερώσει στις επιλογές των καταναλωτών και το έχουν καταξιώσει στις προτιμήσεις τους: υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ασφάλεια, άνετοι χώροι και υποδειγματική εξυπηρέτηση, πλούσιες παροχές και συμφέρουσες τιμές.

Διαθέτει παντός τύπου υγρά καύσιμα καθώς και υγραέριο κίνησης (LPG).

Βενζίνη 95 οκτανίων, βενζίνη 100 οκτανίων, βενζίνη super αμόλυβδη, βενζίνη crystal, πετρέλαιο κίνησης, πετρέλαιο κίνησης crystal, πετρέλαιο θέρμανσης.

Για κατανάλωση μάλιστα καυσίμου άνω των 25 ευρώ, προσφέρεται δωρεάν πλύσιμο με αυτόματο πλυντήριο.

Ακόμη, από τις 22:30 έως τις 06:00, διαθέτει αυτόματο πωλητή καυσίμων.

Το πιο αξιόπιστο “PIT STOP” στην Κομοτηνή.

Παράλληλα, εξελισσόμενο συνεχώς με στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, διαθέτει Στάση Cafe με WC, Μίνι Μάρκετ (πωλούνται και τσιγάρα), ευρύχωρο Πάρκινγκ και WI-FI.

Προστασία αυτοκινήτου

Για την προστασία του αυτοκινήτου, το μεικτό πρατήριο υγρών καυσίμων & υγραερίου «ελίν – Αφοι Ταπατζά Ο.Ε.», διαθέτει πλήρη γκάμα αξεσουάρ και λιπαντικών, καθώς και υπερσύγχρονο Πλυντήριο-Τούνελ και μονάδα «Self Service Smart Wash».

«Νέα Εποχή» – Νέα στρατηγική συνεργασία με την Bureau Veritas και τον Lloyd’s Register

Η εταιρεία, συνεπής στη δέσμευση ποιότητας, προχωρά σε νέα στρατηγική συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο ελεγκτικό οργανισμό Lloyd’s Register, που θα έχει την επίβλεψη και τον έλεγχο της ορθής τήρησης μιας σειράς διαδικασιών που εξασφαλίζουν ποιοτικές υπηρεσίες, ποιοτικά προϊόντα και ασφαλείς παραδόσεις στον καταναλωτή. Οι ενδιάμεσες ελεγκτικές διαδικασίες παραλαβής και διακίνησης των προϊόντων της ΕΛΙΝΟΙΛ από τα διυλιστήρια στην εγκατάσταση και στον τελικό καταναλωτή, θα ελέγχονται από μια από τις πιο αξιόπιστες ελεγκτικές εταιρίες στον κόσμο, την Bureau Veritas.

Οικονομικά Τραπεζικά Προγράμματα

Το μεικτό πρατήριο υγρών καυσίμων & υγραερίου «ελίν – Αφοι Ταπατζά Ο.Ε.», συμμετέχει και στα προγράμματα:

  • «Go 4 More», της Εθνικής Τράπεζας.
  • «Επιστροφή», της Eurobank.

Μεικτό πρατήριο υγρών καυσίμων & υγραερίου, «ελίν – Αφοι Ταπατζά Ο.Ε.», στο 3ο χιλιόμετρο Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης (περιοχή οικισμού Ροδίτη, έναντι ξενοδοχείου Chris & Eve).

Τηλέφωνα επικοινωνίας, πληροφοριών, παραγγελιών: 25310-26134, 25311-03285, 6906678313.

PHTOSTORY ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ PIT STOP ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ